Annonce

Fuld gas på indretningen i Nordeas domicil

Lintex har stået for den samlede leverance og tilpasning af alle skriveflader og afskærmninger til Nordeas nye domicil med vægt på de rette rumlige og akustiske arbejdsforhold for medarbejderne.

 

Tekst af Rune H. Jensen

 

Nordeas nye domicil i Ørestad skal dagligt rumme mange hundrede medarbejdere, og den særlige arkitektur med bl.a. to store åbner atrier stiller selvsagt store krav til arbejdsforhold, dagslys, akustik og rumligheder. SIGNAL har for bygherre Nordea Ejendomme stået for indretningen af de fysiske rammer og har i den forbindelse haft et tæt samarbejde med Lintex:

 

Største leverance

- Vi har udvalgt, justeret og leveret alle skriveflader og afskærmninger, og det har været vores største leverance nogensinde. Vi har haft et tæt samarbejde med vores forhandler Martela samt SIGNAL og Nordea og er blevet valgt til opgaven på baggrund af lækre produkter – og selvfølgelig en god, samlet pris - der matcher projektets idéer om design, farver, materialer og kvalitet, siger Troels Heller Bjørn, salgschef hos Lintex.

 

Virksomheden er i dag en af de største aktører på det nordiske marked inden for visuel kommunikation og afskærmning til bl.a. kontorer, uddannelsessteder og offentlige områder i samarbejde med førende arkitekter og indretningsarkitekter.

 

Læs mere om Indretning & Design

 

Fleksibel og funktionsbestemt indretning

Overordnet bærer Nordeas nye domicil arkitektonisk set præg af skandinaviske toner og neutrale materialefarver, men det omfangsrige hus rummer også mange zoner, der kalder på et mere farverigt formsprog:

 

- Omkring arbejdspladserne er det mere neutralt, hvilket passer til måden, projektet er tænkt på i forhold til arkitekturen og bl.a. ”clean desks”, da der ikke er faste arbejdsstationer. Til gengæld er vores produkter i f.eks. mødezonerne meget mere farverige, så der er generelt tale om en funktions- og zonebestemt tilpasning.

 

Stilrene Mood Fabric Mobile og Mood Wall

Lintex har bl.a. leveret de eksklusive Mood Fabric Mobile til de åbne områder og mindre mødezoner. Det er mobile og alsidige skrivetavler i glas med stofbeklædt og lydabsorberende bagside, der grundlæggende findes i to versioner. En mindre med helt glas på forsiden og en større med forside af glas og stof, og Mood Fabric Mobile kan desuden justeres i forhold til farvekombinationer. Foruden en række andre produkter har Lintex også leveret Mood Wall, stilrene og magnetiske skrivetavler i glas. Mood Wall er fleksible både i forhold til dimensioner, størrelser og farver, som kan kombineres efter ønske.

 

- Projektet på Nordeas nye domicil har været et rigtig spændende forløb i tæt samspil med kunde og arkitekter. Det er gennemgående et lækkert hus, hvor der er givet fuld gas og ikke sparet på noget – og vi er stolte over vores bidrag til indretningen, siger Troels Heller Bjørn.

 

Læs mere om Nordeas nye domicil