Annonce

Fyr op for sæsonens nyeste trend med Cult Furniture Palm Springs inspirerede ørkendekor

Den moderne stil, som den ses i Palm Springs, har taget interiørverden med storm, og Cult Furniture har masser af nyheder der kan hjælpe med at fange dette ikoniske look, hvad end det er til boligen eller arbejdspladsen.

 

Denne trend har rødder i de populære ørkenfestivaler som f.eks. Coachella, og både tøjmoden såvel som interiørdesign er blevet lune på den afslappede æstetik der mixer modernisme med en frisindet, bohemian vibe.

 

Det naturlige landskab omkring Palm Springs er en kombination af modernisme, indfødtes kulturarv, og særpræget fauna. Denne unikke kombination kan bedst beskrives som Bohemian eller eklektisk, men det er den 50’er inspirerede vinkel, der giver denne trend sin designedge.

 

Den modernistiske stil var især udbredt blandt de kunstnere og filmproducenter der skabte Palm Springs tilbage i 50’erne og 60’erne. Efter en kort og søvnig periode i 70’erne og 80’erne, genvandt området hurtigt sin popularitet igen, muligvis fordi det passer perfekt ind i det moderne rustikke ørkenterræn. 

 

Læs mere om Indretning & Design

 

Moderne statementmøbler

Cult Furniture har skabt et vaskeægte statementmøbel i form af deres nye Cult Living Arizona lænestol. Den er både moderne og retro, og giver et hint af glamour, luksus og et moderne design til ethvert rum.

 

Er man mere til det rustikke og autentiske har Cult Furniture skabt Cult Living Olympia Live Edge Sofabordet. Det produceres af genbrugstræ og dette moderne accentbord er både råt og elegant takket være dets hårnålsbordben. De fremhævede årer giver dybde og kant til et ellers hvidt og afdæmpet chikt ørken design, og Olympia træbordet er det perfekte midtpunkt for et ørkeninspireret boho paradis.

 

Fuldend stilen

Teksturer spiller en stor rolle i det perfekte boho-look, derfor kan man supplere møblementet med Cult Homes Søgræsfletkurv, der foruden at være praktisk til opbevaring, kan bruges ude og inde. De afdæmpede farvevalg på disse kurve matcher godt med Cult Furnitures rå og farverige kollektion i læder og træ, der fuldender Palm Springs stilen.

 

Ørken-looket handler om at lege med materialerne, hvortil Cult Furnitures Cult Living Wickham Industriel sofa i brunt læder, er et optimalt valg. Den er ideel hvis man søger et mere industrielt look. Designet er inspireret af 60’ernes Robin Day Chevron stol, og tilpasset til et moderne hjem.