<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Fysiske arkitektmodeller sælger hurtigere nye byggeprojekter
annonce
Annonce

Fysiske arkitektmodeller sælger hurtigere nye byggeprojekter

 

Modeller er et rigtigt godt middel til at visualisere en 3D løsning og giver en kunde den rigtige fornemmelse for de detaljer, arkitekten har valgt at fokusere på i nærmiljøet. Det kan være fællesområderne, de grønne omgivelser, parkeringsforhold og ikke mindst solforhold.

 

 

Flere af Modelhusets kunder har oplevet, at deres præ-salg af lejligheder inden byggestart er steget markant, efter de er begyndt at bruge fysiske modeller.

 

Ved større projekter andrager markedsføringsudgifterne måske nogle tusinde kroner per lejlighed. Derfor er flere af Modelhusets kunder begyndt at lave modeller af alle deres projekter i stedet for f.eks. printede brochurer, som ofte er meget dyre og ikke nødvendigvis er med til et hurtigere salg.

 

Hos Modelhuset laver man to typer modeller:

  1. Arkitekturmodeller: Her arbejder man i monokrome farver og lidt naturmaterialer som finer. Denne type modeller er typisk mere konceptuelle og rå i udtrykket. Bruges ofte til udstillinger og konkurrencer.
  2. Præsentationsmodeller: Denne type modeller er meget detaljerede i form af farver og tekstur, hvorfor de er meget realistiske. Denne type modeller har ejendomsmæglere og investeringsselskaber den største succes med at bruge i deres markedsføring.

 

Læs også portræt af ZESO-direktør Torben Juul omkring digitalisering i byggeriet: Det disciplinerede og det kreative

 

Rigtigt mange kundegrupper kan have fordel af at bruge præsentationsmodeller og arkitekturmodeller. Det kan være en ejendomsmægler, boligudvikler eller et investeringsselskab, hvor fokus er på at sælge et hus eller lejlighed, men det kan også være en kommune, arkitekt eller privat virksomhed til visualisering af et nyt erhvervsområde eller ny havnefront.

 

Se mulighederne på egen hånd

Mød Modelhuset på stand 83 på Building Green i København og oplev nogle af fysiske modeller. Du vil her bl.a. kunne se en arkitekturmodel leveret til AKF og en præsentationsmodel leveret til Bonava. Her kan du også høre mere om Modelhusets 3D laserscanning og VR løsninger.

 

 

Billedet herover er en præsentationsmodel leveret til EDC i Hvide Sande af et nyt projekt på havnen.

 

Billedet herover viser en adskillelig model for at vise slutkunden rumdelingen i de forskellige lejligheder. AKF har valgt denne løsning sammen med en planløsning med alle blokkene af et nyt stort projekt.