<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> ABB: Gennemført køkkendesign
annonce

Gennemført køkkendesign

Annonce

 

Invita i Odense samarbejder med Lindpro om at levere køkkener i totalløsninger, hvor Impressivo-kontakter sætter prikken over i’et ved at matche køkkenets design og øge brugeroplevelsen.

 

Invita i Odense har meget stor fokus på, at kunderne skal vælge dem, fordi de får en oplevelse i butikken, som de ikke får andre steder. Derfor skal kunderne også helst have en lille ekstra historie med hjem, der får deres besøg i Invita til skille sig ud.

 

Det er en af grundene til, at køkkenbutikken har valgt at installere Impressivo-kontakter fra ABB i deres udstillinger, hvor kunderne bliver overraskede og begejstrede over de mange valgmuligheder inden for både design og funktionalitet.

 

- For et halvt år siden var det utænkeligt for vores sælgere at snakke stikkontakter, men det gør vi nu, fordi der er så mange spændende valgmuligheder, og fordi folk får en ekstraoplevelse, når de kommer ind, og der er musik på højttalerne i køkkenet.

 

Læs mere om køkken

 

For selvom vi kigger meget på farvesammensætningerne, er folk også meget begejstrede for, at de kan få radio og USB-stik i kontakterne, fortæller indehaver Erling Pedersen fra Invita i Odense.

 

Det var oprindeligt Lindpro, der præsenterede Invita i Odense for Impressivo, da en køkkenkunde efterspurgte det. Efter afleveringen af det projekt er kontakterne begyndt at rykke ind i udstillingerne i butikken, hvor kunderne nu kan få tilpasset stilen i deres nye køkken helt ned til stikkontakterne.

 

- Vi har rigtig god succes med totalløsninger, hvor vi tager hele ansvaret. Men vi gør det kun, fordi vi har så god en aftale med nogle knaldgode håndværkere som for eksempel Lindpro, understreger Erling Pedersen.

 

Sammen med Lindpro rådgiver Invita i Odense om, hvordan køkkenet indrettes bedst muligt, og ifølge Erling Pedersen er folk altid overraskede over, hvor mange stikkontakter de egentlig har brug for i et moderne køkken.

 

Skiftende mode

Ifølge Invita er køkkenmoden meget skiftende, og derfor ændrer de også hele tiden deres udstillinger i butikken for at kunne inspirere kunderne og imødekomme deres efterspørgsler.

 

- Branchen er meget modepræget, men nu kan vi tilpasse designet og materialerne på kontakterne, når vi skifter miljøet, og der er jo oceaner af valgmuligheder med Impressivo, fortæller Erling Pedersen.

 

Invita har 22 selvstændige forhandlere i Danmark, og butikken i Odense blev åbnet af Erling Pedersen i 1998.