<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Høje ambitioner for udvikling af bæredygtigt byggeri i Aarhus
annonce
Annonce

Høje ambitioner for udvikling af bæredygtigt byggeri i Aarhus

Nicolinehus skaber liv og udsigt til Aarhus Ø – Visualisering: Bricks / AART architects

 

Der er fuld gang i byudviklingen i Aarhus, ligesom nye bygge- og anlægsopgaver er på vej i andre dele af Østjylland. Onsdag d. 20. marts inviterer erhvervsnetværket Building Network til konference i Ecopark, hvor du blandt andre kan høre og tale med CASA, Arkitektgruppen, Boligforeningen Århus Omegn, Aarhus Letbane I/S og AART Architects.

 

Udviklingsdirektør Rasmus Holbech indleder årets 3. regionale bygge- og anlægskonference med at fortælle om den sidste etape af en ny, bæredygtig og attraktiv bydel i Aarhus, hvor totalentreprenøren CASA A/S står for udvikling og opførsel af 70.000 kvm. kontorbyggeri, familieboliger, almene boliger, ungdomsboliger og seniorboliger sammen med investoren PensionDanmark.

 

Projektudviklingschef Claus Schovgaard Rasmussen, der står i spidsen for Arkitektgruppens Aarhus-kontor, præsenterer herefter mulighederne for udvikling af 7.000 m2 nyt bolig- og erhvervsbyggeri i Risskov kun få kilometer fra centrum af Aarhus tæt på skov og strand.

 

Teamleder Karsten Sinning hos AART Architects runder første halvdel af konferencen af med at fremvise en stribe af de markante projekter, som arkitektvirksomheden har på tegnebrættet. AART Architects er med 150 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, København og Oslo travlt beskæftiget med projekter, der spænder på tværs af skala og sektorer, men alle har det tilfælles at skabe muligheder ud over det forventede – muligheder for at leve et sundere, smartere og mere sammenhængende liv.

 

Aarhus Ø – Etape 2 – Visualisering: Sleth / Aarhus Letbane I/S

 

 

Læs også: Portræt af Morten Hove Lasthein, partner og chefdesigner i AART designer: Jeg er en indefra og ud designer

 

Udviklingschef Morten Springdorf fra Aarhus Letbane I/S præsenterer nogle af visionerne bag etape 2, som ikke bare skal understøtte byudviklingen i Aarhusområdet, men samtidig sikre en sammenhængende og bæredygtig mobilitet i det østjyske bybånd. Etape 2 vil binde byregionerne tættere sammen, så indbyggere og arbejdskraft nemt og hurtigt kan komme fra A til B uden at spilde tid og ressourcer på trængsel i trafikken og svære parkeringsforhold.

 

Direktør for Boligforeningen Århus Omegn, Leif Jensen, og teknisk chef Morten Buhrkall runder konferencen af med at fremvise boligforeningens planer for kommende nybyggeri og renoveringsprojekter. Boligforeningen håber snart at få godkendt et nyt lokalplanforslag for opførelse af 48 boliger ved Østergårdsvej i Solbjerg, som gør det muligt at bygge 4 punkthuse i op til 3 etager. 

 

Boligforeningen Århus Omegn er i fuld gang med at opføre 57 ungdomsboliger i Viby, som snart forventes klar til indflytning – Illustration Link Arkitektur

 

 

Læs også: Building Network: Skandinaviske byggerier i milliardklassen trak fulde huse på udsolgt konference