Annonce

Individuel ventilation til E.HUB i Nordhavn

 

Designfirmaet iLUFT har udviklet justerbare og diskrete ventilationsarmaturer til kontormiljøer, hvor den friske luft føres direkte til brugerens arbejdsstation. E. HUB i Nordhavn får i april opsat en række bordarmaturer i et åbent kontorlandskab.

  

Individuel ventilation fungerer ved, at bordarmaturet kobles på et mekanisk ventilationssystem via et udtag fra ventilationsskakterne, der forbindes til armaturet gennem et fleksibelt rør. Den direkte tilførsel af ren og frisk luft ved arbejdsstationen har en række fordele, da luften ikke bliver opblandet med lokalets eksisterende luft, inden det når brugeren. Høj luftkvalitet er vigtig for sundhed og produktivitet på arbejdet og i hverdagen, hvor forhøjede CO2 niveauer, afdampning og partikler ofte er et indeklimaproblem.

 

Læs mere om Ventilation og Indeklima

 

Ventilationsarmaturerne er særligt velegnet til kontormiljøer med naturlig ventilation eller som supplement til centrale ventilationssystemer. Her kan de små, fritstående enheder højne luftkvaliteten betydeligt hos den enkelte bruger. Med opsætningen af armaturerne ønsker E.HUB i Nordhavn at forbedre muligheden for individuel kontrol af den enkeltes arbejdsstation.

 

iLUFTs ventilationsprodukter giver mulighed for effektiv målrettet ventilation med et lavt ressourceforbrug. Armaturerne fremstår elegant og robuste i pulverlakeret stål. De fleksible rør er produceret i uld, der er coatet med silikone.

 

 

iLUFT er at finde på Building Green i Århus d. 18. og 19. april.