<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Innovativt input til byggebranchen
annonce

Innovativt input til byggebranchen

 

Det er et imponerende program af innovative kreationer, idéer og faglige speaker-indslag, som Forum i København præsenterer de projekterende i byggebranchen for, når ARCHITECT@WORK løber af stablen den 16. og 17. maj.

  

Der findes mange messer og kilder til inspiration, men det unikke ved netop ARCHITECT@WORK er dels det eksklusive og meget velstrukturerede udstillingsmiljø, designet til at give optimale muligheder for professionel networking, fokusering, relevans og udnyttelse af de besøgendes kostbare tid, dels dét faktum, at samtlige udstillere, produkter og idéer har været igennem nåleøjet i form af en kræsen, dansk jury.

 

Herudover er 2018-temaet for side-events meget oppe i tiden, nemlig Tekstil & Arkitektur. I Forum vil man kunne se 100 fascinerende eksempler, udvalgt af tyske  raumPROBE, på hvordan tekstiler i arkitekturen kan tilføre noget nyt, såvel visuelt som funktionelt. Scandinavian-Architects.com, som er en del af World-Architects.com, har eksklusivt for ARCHITECT@WORK sammensat en række interessante showcase-projekter til en lang udstillingsvæg.

 

Læs portræt af Linda Korndal fra Norm Architects: Vi skal huske den empatiske del af vores fag

 

Det er 2 år siden, ARCHITECT@WORK sidst besøgte København. Dengang præsenterede 122 udstillere cremen af deres innovative idéer, og 1.814 professionelle besøgende gjorde eventen til en succes. I år deltager 130 udstillere med mere end 300 innovationer, og tilmeldingerne p.t. tyder allerede på, at besøgstallet langt vil overgå forrige event. Tilmelding foregår via hjemmesiden architectatwork.dk, hvor man også kan læse mere information.

 

ARCHITECT@WORK fra London-eventen 2017, hvor hovedtemaet for side-events lige som i København er Tekstil & Arkitektur.

 

Læs portræt af Jesper Gottlieb fra Gottlieb Paludan Architects: Skønheden i det underspillede

 

Input fra prominente key speakers

 

Læs portræt af tegnestuen Norrøn: Naturen og den lokale kulturs fortælling

 

Lyt til disse og de øvrige inspirerende foredrag på eventens indlagte seminarer, og læs forinden flere detaljer om hele programmet på ovennævnte hjemmeside