Annonce

Intet overlades til tilfældighederne

 

Når Interiors by Finderup vælger at repræsentere en producent overlades intet til tilfældighederne. Designet skal være gennemtænkt, kvaliteten i top og både produktionen og materialerne skal være bæredygtige.

 

Tekst af Alexander Tengbjerg

 

Efter at have arbejdet med professionel indretning i mange år besluttede Claus Finderup Nielsen sig for at starte sin egen virksomhed. Med et stærkt værdisæt i bagagen og en passion for æstetisk og funktionelt design skabte han Interiors by Finderup. I dag er virksomheden eksklusiv repræsentant af de svenske mærker Lammhults og Ragnars til det danske marked og arbejder hele tiden på at perfektionere porteføljen af designmøbler.

 

Kerneværdierne

Interiors by Finderup er grundlagt med målet om, at virksomheden skal bæres af tre værdisøjler:

 

- Først og fremmest skal kollektionerne være af en høj kvalitet, dernæst skal designet være gennemtestet og gennemtænkt. Til sidst er det afgørende at produktionen er bæredygtig. Med disse tre ufravigelige kriterier er producenterne Lammhults og Ragnars blevet udvalgt. Her stammer alle materialer fra norden og mange kommer endda fra fabrikkernes nærområde i Småland. Denne kombination giver en garanti for, at alt bliver produceret med omtanke for naturen og miljøet, fortæller Claus Finderup Nielsen, ejer af Interiors by Finderup.

 

Læs mere om Kontormøbler

 

Møbler med muligheder

Både Lammhults og Ragnars leverer et æstetisk og enkelt nordisk design, der er praktisk i brug. Det ses på møbelserien Portus fra Lammhults, der er skabt af de erfarne danske designere Foersom & Hiort-Lorenzen:

 

- Portus har en særlig akustisk funktionalitet, og kan lukke af for både visuel og auditiv støj. Den egner sig ideelt til et kontor eller studiemiljø, hvor man med få midler ønsker at skabe et rum til fordybelse. Således kan møbler bidrage til at løse nogle rummenes specifikke udfordringer, forklarer Claus Finderup Nielsen.

 

De rette møbler kan løse specifikke udfordringer, så længe at man har den rigtige produktportefølje bag sig:

 

- Der er ingen tilfældigheder i de kollektioner, virksomheden repræsenterer, og det bærer udvalget og rådgivningen også præg af. Interiors by Finderup repræsenterer kun producenter, hvor designets visuelle udtryk og funktionalitet er gennemtænkt ned til den mindste detalje, uddyber Claus Finderup Nielsen.