Annonce

Komplet belysningsløsning med trådløs lysstyring

phillips

 

Philips SlimBlend kombinerer design, fleksibilitet og intelligente lysstyringsfunktioner, hvorved man opnår en behagelig belysning, der opfylder kravene for kontoret og dets ansatte.

  

Når det kommer til belysning, har kontorer meget specifikke og strenge krav. Belysning bør reducere energi- og driftsomkostninger, leve op til relevante standarder, levere god lyskvalitet og endda øget komfort.

 

Kontordesign og udviklingen inden for arkitektur er under forandring. Nye bygningsdesigns omfatter ofte høje lofter for at maksimere den tilgængelige belysning og for at forstærke den naturlige ventilation. Dette reducerer dog pladsen til kunstig ventilation. Der er derfor behov for slanke armaturer, da disse muliggør, at det tekniske udstyr kan installeres, så ventilationsrør og kanaler ikke blokeres.

 

Læs mere om Belysning

 

En fleksibel løsning

Armaturerne i SlimBlend-serien er designede til at passe ind i forskellige indbyggede lofter, deriblandt de lofter med begrænset plads i ventilationsrummet. Denne fleksibilitet giver mulighed for direkte eftermontering og ensartethed i kontorer med forskellige loftsdesigns.

 

SlimBlend kan kombineres med lysstyring for at forøge besparelse og komfort yderligere. Den kan endda være del af et integreret belysningssystem for yderligere fordele som eksempelvis datasamling om pladsbrug, ibrugtagning og at finde vej.

 

Med SlimBlend får man en æstetisk og fleksibel løsning til kontorer, der passer i mange loftstyper. En optimeret lysfordeling (MLO-optik) gør, at armaturerne ikke blænder samtidig med, at der ikke er nogen flimren eller stroboskopiske effekter.

 

SlimBlend med SpaceWise er et plug-and-play, ”stand alone”-system med mulighed for daglysregulering, bevægelsessensor samt manuel overstyring. Systemet er trådløst, hvilket betyder, at der ikke er behov for at trække ekstra kabler og dermed sparer du installationstid.

 

 

Soft Edge-overgang - forbedrer indtrykket af lysstyrken

SlimBlend-armaturer benytter “sidelys” under dækslet, da det skaber en diskret glød. Det fører til en jævn og problemfri overgang og nedsætter indtrykket af lysstyrken for et mere behageligt arbejdsmiljø.

 

Philips har foretaget videnskabelige undersøgelser for at bevise betydningen af Soft Edge. Figuren til højre viser procentdelen af de deltagere, der havde en positiv reaktion på spørgsmålet “Er lysstyrken i armaturet acceptabel?” Forskellige lysmønstre blev undersøgt, og disse udgør resultaterne for Lamberts stråleform (uden kant, minimal kant, medium kant, ensartet). Det kan tydelig ses, at den positive reaktion til armaturets lysstyrke steg mærkbart, når Soft Edge er til stede (minimal, medium og ensartet) sammenlignet med når den ikke er (uden kant).