Annonce

Når midlertidige bebyggelser er bedre end permanente

 

Behovet er større og kravene højere end nogensinde til midlertidig genhusning, og Cramo Adapteo har indtaget en central position på området med tidssvarende og fleksible løsninger til bl.a. skoler og virksomheder.

 

Tekst af Rune H. Jensen

 

Rundt om i landet opstår behovet for midlertidige beboelsesløsninger løbende i både offentligt regi og i det private erhvervsliv. Og som en markant aktør på det danske marked for udlejning af midlertidig genhusning til især skoler, institutioner, kontorer og beboelse – herunder også studie-, håndværker- og plejeboliger – ved Cramo Adapteo, at både lovkravene og brugernes forventninger til kvaliteten af løsningerne i dag er langt højere end førhen:

 

Vækst og høje standarder til bebyggelser

- Markedet modnes, og der er sket meget, siden jeg trådte til tilbage i 2009. Tidligere blev man ofte mødt med fordomme omkring midlertidige lokaler som en barak/skurvogn-agtig nødløsning. Men i dag oplever de fleste, at de faktisk får væsentligt bedre forhold end dem, de kommer fra, som er bygget efter gamle bygningskrav. Cramo Adapteos løsninger er derimod helt opdaterede i forhold til en ny tids behov og lovkrav, og de giver mulighed for en rigtig god tilrettelæggelse og gode arbejdsforhold for medarbejderne til f.eks. et længerevarende virksomhedsprojekt, siger Mads Blom, direktør i Cramo Adapteo.

 

- Vores ”Shape & Share”-strategi lægger i forlængelse heraf op til en betragtelig vækst over de kommende år inden for alle områderne. Vi håndterer hele projektforløbet fra start til slut, og vi har klare markedsfordele i kraft af årtiers erfaring og evnen til hurtig levering. Det skyldes ikke mindst, at vi er lagerførende og har separate modulenheder stående klar, der så kan kombineres alt efter ønsker til funktionalitet. Vi kan håndtere alle de tekniske og lovgivningsmæssig forhold, det er lyse og rummelige bebyggelser, og de bygges efter samme standarder som permanente bygninger.

 

Læs mere om Specialinventar

 

 

Cramo Draw – tegn selv

Foruden skoler, institutioner og virksomheder leverer Cramo Adapteo i dag også lokaleløsninger til bl.a. plejeboliger og studieboliger. Sidstnævnte er et område, der er store forventninger til i årene fremover i kraft af bl.a. urbaniseringen, der betyder, at de store byer ikke kan følge med boligmæssigt. Senest har Cramo Adapteo desuden lanceret Cramo Draw, et digitalt tegneprogram, hvor man gratis kan teste og printe den ønskede midlertidige modulbebyggelse af og bruge den direkte i forbindelse med f.eks. udbudsbeskrivelser.

 

Cramo Adapteo er del af Cramo Group med 2.550 ansatte i 15 lande og en årlig omsætning på 712 MEUR. Foruden Danmark udlejer Cramo Adapteo pavilloner i Sverige, Norge, Finland, Letland, Litauen, Estland og Tyskland og har en årlig omsætning på 118 MEUR. Der er p.t. totalt 22.000 moduler i Crampo Adapteo, hvilket svarer til et samlet grundareal på omkring 550.000 m2 og gør virksomheden til #2 i Europa og #1 i Skandinavien.