Annonce

Ny videnspartner om CLT-massivtræskonstruktioner

 

Rothoblaas har truffet beslutning om at åbne på det danske marked efter flere års virksomhed i bla. Tyskland, Sverige og Norge:

 

- Det var ikke en svær beslutning at åbne det danske marked, siger Peter Lang, virksomhedens ansvarlige for disse lande, og fortsætter:

 

- De sidste mange år har vi været engagerede på det østrigske, tyske, svenske og norske marked, så udviklingen frem mod det sidste land i Nordeuropa har været en naturlig udvikling.

Rothoblaas ønsker at være i tæt samarbejde med arkitekter, ingeniører, landets største byggefirmaer samt de største producenter og leverandører af CLT og limtræ.

 

For at få opmærksomhed fra aktørerne i bygningsindustrien er den italienske virksomhed også i tæt samarbejde med de største foreninger i landet, herunder TræInfo og Building Green - og deltager således også på Build In Wood den 30. og 31 Maj.

 

Læs mere om Træ og Tømmer

 

Krydslamineret træ (CLT) har mange positive egenskaber

Det har meget gode afstivende egenskaber, det er 'brandsikkert', energieffektivt - Co2 venligt - og kan monteres hurtigt og tørt. Konstruktionen opnår også betydelige fordele ift. varmetransport, fugtabsorbering og lydisolering.

 

- Hos Rothoblaas har vi haft troen på denne byggeform tidligt, og investerede i innovative løsninger til støtte for væksten i CLT-industrien. Resultatet af denne investering er produkter som X-Rad-systemet eller Spider, der sætter nye standarder for trækonstruktioner, afslutter Peter Lang.