<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nye ejere introducerer langtidsholdbar laminering med garanti
Annonce

Nye ejere introducerer langtidsholdbar laminering med garanti

 

Problemer med delaminering samt høje priser på specialfremstillet kvalitetsløsninger af glas har tidligere gjort arkitekter og håndværkere nervøse omkring brugen. Men det vil nye ejere af DSG Industri nu gøre op med gennem ny teknologi og produktionsformer.

 

Tekst af Elias Inceer           

 

Fra 1. maj har Hans Christiansen og Laurids Paulsen pudset facaden på det velkendte, men tidligere konkursramte, DSG Industri. Virksomheden har nu fået tilført kapital og erfarne kræfter, der er klar med et nyt syn på markedets udfordringer.

 

Med sig tager de nye ejere ikke kun ekstensiv erfaring inden for byggebranchen og et målrettet fokus på at give virksomheden et økonomisk boost. De gør samtidigt op med årtiers problemer med delaminering og lange behandlingstider på levering af specialfremstillet hærdet glas gennem blandt andet en unik EVA folie.

 

- Det er egentlig utroligt, at vi på markedet har haft så store udfordringer med delaminering af glas og de massive omkostninger til renovering og genopsætning til følge. Men delaminering hører nu fortiden til, da vi med en speciel EVA folie og vores øvrige kvalitetsløsninger kan sikre, og garantere, at glasset ikke delaminerer uanset udsættelse for fugt, vand og frost – også i den udvendige montering med frie kanter, fortæller Laurids Paulsen, direktør i det nye DSG Industri.

 

 

Efterspurgt af arkitekter

Glarmestre og smedevirksomheder kan sammen med arkitekterne nu skrive de innovative løsninger ind i deres tilbud og være trygge ved, at deres leverancer sikrer isolering og kvalitet i mange år frem:

 

- Garanti mod delaminering har været efterspurgt i mange år, derfor er vi nu stolte af nu at kunne tilbyde 12 års garanti på vores lamineringsløsninger. Det var forventet, at omkostningerne ville være væsentligt højere end traditionelle glasløsninger, men gennem en massiv investering i automatisering og optimering af maskinparken har vi formået at holde prisen nede på et niveau, der svarer til de tidligere.

 

Blandt kunderne finder man blandt andet offshore industrien, sikkerhedsløsninger, glas til altaner og byggeprojekter tæt på vandkanter som vidne på, at glasfacaderne kan modstå et hårdt klima og intensiv brug. DSG Industris kendte tilbud om farvevalg, herunder silketrykt glas og facadeglas, specialkonstruktioner og den tætte kundedialog fortsætter ufortrødent med de nye ejeres målsætning og produktkatalog.