<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nye muligheder for højhusbyggeri på rekordtid
Annonce

Nye muligheder for højhusbyggeri på rekordtid

Byldis og Dam & Partners Architecten har samarbejdet om at skabe Rotterdams prestigefyldte Zalmhaven Tower, der med sine 215m er den højeste bygning i Benelux-landene – Illustration Dam & Partners Architecten


Bygge- og anlægsbranchen i Danmark kan, som det danske marked ser ud lige nu, glæde sig over en næsten halvering af leveringstiden af præfabrikerede betonelementer. Det lover den hollandske innovative virksomhed, Byldis, der er trådt ind som ny spiller på det skandinaviske marked.


Gevinsterne ved at bruge Byldis´ præfabrikerede betoneelementer er omdrejningspunktet på den årlige internationale netværkskonference for arkitekter, ”Prefab Reality Symposium 2018”, der finder sted fredag d. 15. juni 2018 i Veldhoven i Holland. På konferencen kan du blandt andre møde en lang række arkitekter fra Holland herunder UNStudio, V8 architects, Arhcitecten Cie, BARCODE Architects, KAAN Architecten, Mecanoo Architecten, OMA, Powerhouse Company m.fl. og nogle særligt inviterede arkitekter fra Belgien, England og Skandinavien.Hovedoplægsholder Diederik Dam fra Dam & Partners Arkitekter vil på konferencen give deltagerne et indblik i, hvordan de med succes har anvendt Byldis off-site produktion til det 215 m prestigefyldte højhusbyggerier Zalmhaven Tower i Rotterdam og det 80 m høje Hourglass i Amsterdam.Som en del af konferencen er der også afsat tid til at netværke og til at debattere fremtidens designfrihed og arkitektudfordringer indenfor præfabrikerede etagebyggeri. Deltagerne får desuden en enestående mulighed for at komme på en guidet rundvisning på Byldis-fabrikken, hvor man kan se og opleve virksomhedens præfabrikerede beton- og sandwichelementer med integrerede alu-vinduer til vind- og vandtætte bygninger.

 

Læs mere om Beton

 

London City Island, er med sine 1750 boliger og 20.000m2 kontorarealer et af de mest ambitiøse byggeprojekter langs Themsen, som London har set i de seneste år. Byldis og Ballymore Group har i fællesskab omsat deres visioner til et spektakulært vartegn for Londons flodlandskab – PR Foto Byldis


Den hollandske betonleverandør ser frem til at mødes med arkitekter, som arbejder på nogle af de mange danske højhus- og sygehusbyggerier på deres årlige konference i Holland d. 15. juni eller på deres nye kontor i Bloxhub i København.


- Vi kan rigtig godt lide at mødes med bygherrer, rådgivere og entreprenører og høre mere om, hvad deres udfordringer er, og hvordan vi kan hjælpe dem. Samtidig glæder vi os til at præsentere det skandinaviske markedet for de innovative udviklinger og designfriheder, der er inden for præfabrikerede betonelementer. For langt de fleste offentlige og private bygherrer har det stor værdi at kunne spare måneder på deres kommende byggeprojekter, som det eksempelvis er tilfældet for byggeriet af Zalmhaven Tower, den højeste bygning i Benelux-landene, og London City Island, udtaler business development manager Han Blom, der arbejder i Danmark med at bygge relationer til nye potentielle samarbejdspartnere. 

 

Læs mere om Fagmesser, events og showrooms

 

Anmodning om VIP-invitation og deltagelse på den internationale netværkskonference for arkitekter, ”Prefab Reality Symposium 2018” fås ved kontakt til Mickey Lund på 93 85 75 75.

 

N.B. Tilmelding senest den 5. juni på events@byldis.com

Anbefalede artikler