Annonce

Øget designfrihed og bedre økonomi med prefab betonelementer

 

Danmark er på vej mod nye højder. En af Europas store prefab-virksomheder BYLDIS er nemlig godt på vej ind i Danmark og Skandinavien. Den hollandske prefab-gigant leverer skræddersyede højkvalitets bygningselementer. Da BYLDIS for fem måneder siden afholdt symposium for ledende danske arkitekter i BLOX, trak det fulde huse.

  

BYLDIS er internationalt kendt for ikoniske byggerier som Amsterdams Zuidas Hourglass og London City Island. Den hollandske prefab-virksomhed har vundet en række store ordrer, herunder at producere, levere og montere prefab betonelementer til et af Europas højeste boligtårne Zalmhaven Tower på 215m og det store Ikazia-sygehus i Rotterdam. Han Blom, der er BYLDIS´ skandinaviske forretningsudviklingschef, ser store muligheder i det skandinaviske marked.

 

- Vi tænker designfrihed, vi tænker cirkularitet, vi tænker økonomi og vi tænker kvalitet. Det er de helt centrale hjørnesten i BYLDIS’ succes. Vores store eksportopgave London City Island med opførelsen af nye lejlighedskomplekser, blev startskuddet til den internationale succes, som BYLDIS oplever, siger Han Blom og fortsætter:

 

- Der er fantastisk udvikling i byggeriet i Skandinavien, og vores kvalitetskoncept passer som hånd i handske til de høje krav, der stilles til bæredygtighed, miljø og kvalitet. Vi tænker langsigtet og har længe arbejdet med bæredygtighed og genanvendelse som en naturlig del af BYLDIS’ produktudvikling. Og de behov ser vi reflekteret overalt i de nordiske landes mange nye by- og infrastrukturprojekter. Derfor valgte vi at etablere os i København som det naturlige udgangspunkt for vores skandinaviske aktiviteter.

 

 

 

Læs også: Anne Skovbro, Realdanias filantropidirektør, fortæller om BLOX og byrum: Når man skaber en ny virkelighed

 

Tid og økonomi er væsentlige faktorer

- Økonomi er altid vigtig, men byggetiden er en lige så væsentlig faktor. Her kan vi gøre en forskel. Med præfabrikerede bygge- og facadeelementer fremstillet på vores fabrikker og installeret på stedet, kan vi nemlig afslutte byggerier meget hurtigere end ellers. Det er en stor praktisk og økonomisk fordel for både bygherrer og investorer.

 

Prefab Reality Symposium i København

Han Blom glæder sig over den store interesse, der er for præfabrikerede bygningselementer i Europa. Også i Danmark.

 

- Det blev helt tydeligt på vores første danske Prefab Reality Symposium, som blev afholdt for fem måneder siden i Dansk Arkitektur Center i BLOX, hvor vi måtte melde udsolgt til symposiet Designfrihed indenfor præfabrikation og bæredygtighed. Det var meget bekræftende at opleve den store interesse, som de ledende danske arkitekterne udviser overfor prefab og BYLDIS’ kvalitetskoncept med leveringssikkerhed og garantistillelse for de samlede projekter, siger Han Blom.

 

BYLDIS afholder jævnligt symposier og arrangementer

- Hvis man er interesseret i at blive inviteret til et af vores arrangementer eller komme på fabriksbesøg på vores produktionssteder i Holland eller se et af vores on site byggerier i for eksempel London, er man velkommen til at kontakte mig, slutter Han Blom.

 

 

Fakta

BYLDIS er en af de førende hollandske producenter og montører af præfabrikerede elementbyggerier.

 

Virksomheden har to betonfabrikker og en aluminiumsfabrik i Veldhoven.

 

Virksomheden har 400 ansatte.

 

Hovedsædet er i Veldhoven, Holland.

 

BYLDIS har internationale afdelinger i London og København