<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Panton One - Klædt i nye farver og papirsnor
annonce

Panton One - Klædt i nye farver og papirsnor

 

Naturlige materialer møder den futuristiske verden, som farverige Panton skaber.

 

Det allerførste stoledesign af Verner Panton fra 1955, Panton One, relanceres med et nyt udseende – håndvævet med papirsnor i farverne Sort og natur – og i nye farver. Papirsnor giver stolen nyt udseende og en ny fornemmelse, der giver mulighed for interessante kombinationer af materialer. En nyhed er også den ramme i krom, der nu kan fås.

 

Naturlige materialer og flotte håndværksmæssige detaljer

Papirsnoren giver stoleserien Panton One et nyt udtryk. Det FSC®-certificerede papirsnor er et naturligt materiale, der er lavet af papir fra bæredygtige skove. Snoren er stærk og komfortabel at sidde på og belagt med et tyndt lag voks, som gør tråden resistent og nem at vedligeholde. Panton Ones spisestol samt barstolen og køkkenversionen kan fås i papirsnor."Man sidder mere komfortabelt på en farve, som man kan lide", Verner Panton.

 

 

En ny farvepalet

Stolen Panton One genintroduceres i et nyt sæt farver, der er både klassiske og tidløse, moderne og altid harmoniske i kombinationer. Strengen kommer i en ny palet af farver, der spænder fra lys til mørk, og fra støvet til frisk. Rammen kommer i Beige, Sort-rød, Sort, Silkegrå, Krom og som sædvanligt i rustfrit stål, som gør stolen anvendelig til udendørs brug. Alle fire versioner af stolen Panton One fås i den nye farvepalet. Vælg den kombination af farve til streng og ramme, du ønsker.

 

Priser

Panton One med stel i blank krom / papirsnor: Fra 3.100 DKK inkl. moms

Panton One med lakeret stel / snor: Fra 2.570 DKK inkl. moms