<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Riisfort: Overfladen gør en forskel

Riisfort: Overfladen gør en forskel

Annonce

Riisfort

 

Traditionsrige Riisfort A/S bærer historien ind i en ny tid med dialog, erfaring og øget værdi for kunden som centrale værdier.

 

Tekst af Rune H. Jensen

 

Det er ingen tilfældighed, at der er et billede af virksomhedens stifter, Rasmus Riisfort, på væggen i det ellers helt nye mødelokale hos Riisfort A/S. Det handler bogstaveligt talt om at føre historien og kulturen med ind i en ny tid for den Aarhus-baserede virksomhed, der bl.a forhandler laminat, kompaktlaminat, linoleum, melaminplader, finerede plader og kanter.

 

Dialog, netværk og øget værdi for kunden

- Vi husker med stolthed, hvor vi kommer fra og imødegår samtidig det nye. I dag er vi snarere en moderne sparringspartner end traditionel grossist, og her er dialog, rådgivning og netværk vigtige størrelser, siger adm. direktør hos Riisfort A/S, Jan Svendsen, hvis egen historie i firmaet går tilbage til 1993.

 

Derfor bruger virksomheden fra 1948 i dag også meget tid på at tale med folk, skabe netværk, krydshenvise kunder og lave videoer og præsentationer, der f.eks. giver bedre forståelse for et nyt produkts mange anvendelsmuligheder – for dermed at skabe øget værdi for kunden. Og ifølge Jan Svendsen er det kun fantasien, der sætter grænser for produkternes rige anvendelses- og kombinationsmuligheder i f.eks. køkkener og inventar til bl.a. kontorer, hoteller og butikker.

 

 

Læs mere om

Specialinventar

 

Miljøvenlige overflader

Riisfort A/S er FSC-certificeret og prioriterer miljøansvar højt. Eksempelvis er virksomhedens nye faciliteter energineutrale med solceller på taget, og leverandørerne skal tilsvarende også kunne dokumentere, at alle produkter er frembragt på miljøvenlig og etisk forsvarlig vis.

 

- Vi har forhandling og distribution af alle de kvalitetsprodukter, man gerne vil have. Det gælder f.eks. Corian, der er et smukt flagskib inden for eksklusive overfladematerialer til individuelle og luksuriøse designløsninger til alt fra møbler til andre indretninger. Det gælder Formica, som dyrkes af rigtig mange arkitekter, de unikke produkter fra Swiss Krono, og Forbo med linoleumprodukter, der bl.a. kan skabe et flot og slidstærkt design til møbler og inventar, fortæller Jan Svendsen.

 

Han fremhæver desuden det seneste skud på stammen, som Riisfort A/S forhandler: FENIX NTM, som ifølge Jan Svendsen har betydet en revolution inden for laminatoverflader, hvor dekorlaget er produceret efter de nyeste teknologier og derfor stort set ikke efterlader aftryk efter berøring.

 

Gør det helhjertet

- Vi har Skandinaviens største lager af disse og flere produkter med 10.000 m2 under tag. Heraf er det meste med prøveservice, så man kan få tilsendt prøver fra dag til dag, ligesom man fysisk kan komme og se, mærke og prøve, hvad vi har. Vi gør det helhjertet, vi har en kæmpe stolthed omkring det, og vi sætter en ære i hurtig og sikker levering, som folk i dag forventer, slutter Jan Svendsen.

 

Riisfort A/S er ejet af Riisfort Fonden, der årligt uddeler én til halvanden million kroner i støtte til lægevidenskabelig forskning og forbedring af folkesundheden.