<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Rygning på byggepladser
Annonce

Rygning på byggepladser

 

Rygning på byggepladser, og arbejdspladser i det hele taget, kan være til stor gene for kollegaer, der ikke ønsker at være udsat for passiv rygning. Udover de skadelige effekter rygning har på kroppen, er der også en anden risiko ved at ryge på byggepladser i forhold til brand. Man udsætter altså både sig selv og sine omgivelser for de her risici, hvorfor flere og flere arbejdspladser vælger at indføre totalt rygeforbud. Et alternativ til at ryge cigaretter mens man er på arbejde er e-cigaretter, der har vundet stor kendskab i de seneste år. På Smoke.it.dk finder du de nyeste e-cigaretter og tilbehør, der er blevet godkendt til salg i Danmark. Med 24 butikker i Danmark kan du altid få gratis rådgivning omkring anvendelse, smage og meget mere for at finde ud af, hvilken e-cigaret, der passer bedst til dit behov. Nogle af fordelene ved at skifte til e-cigaretten er:

 

  • Du kan ryge indendørs uden at skade andre
  • Du slipper for at lugte af røg
  • konomisk gevinst

 

Du kan finde masser af information på hjemmesiden omkring sortimentet, og selve dampen man inhalerer. Det er altid godt at sætte sig ind i et produkt inden anvendelse, hvis det skal inhaleres.

 

Derfor skal du ikke ryge i dit hjem

Der er efterhånden ikke meget tvivl of de skadelige effekter rygning har for sundheden af kroppen, men også hjemmet lider under de skadelige stoffer fra cigaretrøgen, hvis du ryger i hjemmet. Vægge og loft bliver misfarvet, og det er dyrt at skulle rette op på disse skader, hvis man en dag beslutter sig for at sælge sit hus. Derudover er det skadeligt for familie og venner, der passivt bliver udsat for de skadelige effekter rygningen har. For at læse mere om effekterne det har at ryge indendørs kan du klikke her.