Annonce

Skabt til toppræstationer

 

Kontorstolen er en uundværlig del af arbejdspladsen og bidrager enormt til vores velbefindende. Alligevel ser man alt for ofte et kompromis mellem funktionalitet og design.

 

Den effektive arbejdsplads kræver en indretning, som modsvarer virksomhedens behov, samtidig med den sikrer høj komfort og få distraktioner. Selv de mindste detaljer kan påvirke os negativt, og Interstuhls nyeste stol-serie af designer Volker Eysing beviser, at design og ergonomi ikke behøver være hinandens modsætninger – i VINTAGEis5 er de kombineret. Det betyder, at produktfamilien er oplagt både til større kontorlandskaber og mødelokaler.

 

Læs mere om Møbler

 

Innovation skaber en bedre hverdag

Den perfekte stol kombinerer ikke bare design og funktionalitet, men indeholder også praktiske detaljer, som gør hverdagen nemmere. Alle er klar over, at stillesiddende arbejde har flere negative helbredsmæssige konsekvenser, fra rygsmerter til hjerte- kredsløbssygdomme. Løsningen til denne udfordring er bevægelse, og VINTAGEis5 understøtter dette med tre teknologiske innovationer: Auto Flow armstøtte, Bionic Effect og Smart Motion Technology.


Auto Flow Armstøtte
En bevægelig armstøtte med dynamiske indstillingsmuligheder understøtter bevægelse på et ubevidst niveau, hvilket giver en afslappende effekt på skulder og nakke.

 

Bionic effect
Latex indlæg i den nedre rygregion understøtter rygsøjlens naturlige form, uden at det er nødvendigt med individuelle indstillinger.

 

Smart Motion Technology

Med denne nye teknologi revolutionerer VINTAGEIS5 arbejdspositionen ved skrivebordet. Det dynamiske sæde indstilles til den enkelte brugers vægt og størrelse, hvor Smart Motion Technology skaber en ergonomisk kropsholdning og fremmer skiftende siddepositioner.

 

 

 

Engineered for excellence

VINTAGEIS5 modtog den tyske German Design Award "Winner 2017" for design excellence, og designeren bag Volker Eysing mener, at æstetikken opstår på baggrund af funktionalitet – og design skal være til gavn for samfundet som helhed og den enkelte bruger. Den innovative VINTAGEIS5 stol-serie er med sin bredde og mange teknologisk finesser bevis for det.