Annonce

Skydedør kombinerer sikkerhed og RC 2-certificering i elegant design

Glem alt om Ford Knox. Den nye automatiske skydedør fra Tormax er let og elegant at se på, trods energioptimerede profiler og en RC 2-klassificering, der giver indbrudstyven hovedpine.

 

Tekst af Frank Ulstrup

 

Ved første øjekast er det svært at tro, at den automatiske skydedør fra Tormax Danmark A/S - Tormax Secure+Therm - både er isoleret efter alle kunstens regler og samtidig indbrudshæmmende i modstandsklasse RC 2.

 

For her er ingen klodsede stålprofiler eller andre Ford Knox-inspirerede løsninger. Tværtimod er døren slank og har i det hele taget et overbevisende æstetisk udtryk.

 

Men tag ikke fejl, siger Henrik Bach, der er salgs- og installationsleder i Tormax – døren er jævnfør RC 2-certificeringen ikke noget, man bare lige løber ind 

 

- Det er ikke umiddelbart til at se, men døren er udrustet med en ny elektromekanisk flerpunktslås og en masse andre sikkerhedskomponenter, der til sammen gør den særdeles robust. Dertil kommer de kompakte, men alligevel termisk adskilt profiler, der gør op med kuldebroer, og dermed sikrer en høj isoleringsevne, siger han.

 

Læs mere om Døre

 

 

Nej tak til rullegitre

Henrik Bach fortæller, at Tormax lancerede døren for én måned siden, som følge af forespørgsler fra udlandet. Mange butiksejere var trætte af rullegitre, som efter deres mening skæmmede butikkens facader efter lukketid, og Henrik Bach forstår dem godt.

 

- Det er klart, at man gerne vil kunne vise sin butik og sine varer frem efter lukketid, og der er rullegitre altså ikke den optimale løsning. I stedet har vi sikret vores dør endnu bedre, så den tillader folk at kikke ind, men samtidigt holder dem effektivt ude, når der er lukket. På den måde får butiks-, hotel- eller virksomhedsejeren alle de fordele, en automatisk skydedør indebærer i åbningstiden, samtidig med, at man får den nødvendige indbrudsbeskyttelse.

 

En ny standard

Ud over at kombinere sikkerhed og energieffektivitet, passer Tormax Secure+Therm også perfekt ind i Tormax’ øvrige produktprogram, der bl.a. består af karusseldøre i samme klassificering og skydedøren SR 30 med en RC 3-certificering.

 

Fælles for alle produkterne er Tormax’ fokus på lang levetid, vedligeholdelsesfrie motorer og i det hele taget pålidelige teknologier. Samlet set betyder det lavere driftsomkostninger, siger Henrik Bach.

 

- Det er væsentlige parametre, som kombineret med RC 2-certificeringen, gør Tormax Secure+Therm til noget helt unikt. Dermed ser vi den også som et vigtigt element i vores sortiment, der skal være med til at definere fremtidens sikkerhedsstandard.