Stor udvidelse i partnerkredsen hos Arkitema Architects

 

Med flytningen til nyt domicil i Carlsberg Byen og vækst på det svenske marked har arkitektvirksomheden Arkitema Architects valgt at starte det nye år med at udvide partnerkredsen. Udnævnelsen trådte i kraft per 1. januar og skal imødekomme den udvikling, Arkitema har oplevet gennem det seneste år. Derfor er flere svenske kollegaer trådt ind i kredsen.

 

Arkitema Architects har oplevet stor vækst det seneste år, og som et led i udviklingen flytter arkitektvirksomheden per 1. februar deres københavnske kontor til Dipylon Hus i Carlsberg Byen. Arkitema har selv stået for at transformere den tidligere maltsilo til et domicil, der nu skal huse deres stigende antal af københavnske medarbejdere.

 

Udvidelsen i partnerkredsen skal sikre Arkitemas fremdrift og omfatter derfor hele ni nye udnævnelser heriblandt ny senior partner, Thomas Birkkjær. Som konkurrence- og udviklingsleder i Arkitema er Thomas Birkkjær en stor drivkraft i virksomhedens faglige og æstetiske udvikling, og vil som senior partner være med til at sikre Arkitemas fremtidige profil.

 

Derudover er tre af Arkitemas associerede partnere blevet udnævnt til partnere. Der er tale om Mette Julie Skibsholt og Søren Haugsted, som begge er forretningsområdechefer inden for bolig, og Håkan Sandhagen, segmentchef for læring. Yderligere er Arkitemas konkurrencegruppeleder i Aarhus, Mette Baarup udnævnt som ny associeret partner.

 

Læs portræt af partner i Arkitema, Dorthe Keis: Med dialogen som drivkraft 

 

Vækst i Sverige
Arkitema Architects, der er en af Skandinaviens største tegnestuer, har i det seneste år oplevet stor vækst på det svenske marked og har vundet mange store bolig-, sundheds- og læringsprojekter. Arkitema har derfor valgt at udvide partnerkredsen i Sverige. Kristina Peters er udnævnt til partner, og Viktor Ahnfelt samt Eric Engström er udnævnt som associerede partnere.

 

Arkitemas samlede partnerkreds
Senior partnere: Jørgen Bach, Peter Hartmann Berg, Wilhelm Berner-Nielsen, Thomas Birkkjær, Thomas Carstens, Glenn Elmbæk, Per Fischer, Ola Göransson, Dorthe Keis, Kim Risager, Poul Schülein, Anne Guri Grimsby og Aasmund Bjørnstad.

 

Partnere: Anders Halgren, Kristina Peters, Mette Julie Skibsholt, Håkan Sandhagen og Søren Haugsted.

 

Associerede partnere: Mette Baarup, Eric Engström, Viktor Ahnfelt, Emil Carstens, Birgitte Gade Ernst, Carsten Jensen, Heidi Hjort Thuesen.