Annonce

Vi vil gerne have dig med i Dansk Arkitektpanel

 

Cembrit har nu startet Dansk Arkitektpanel - et nyt panel blandt danske arkitekter og rådgivere med fokus på tendenser og konjunkturer samt aktuelle udfordringer inden for branchen.


Formålet med Dansk Arkitektpanel er at samle førende fagpersoners erfaringer og kompetencer inden for forskellige grene i branchen og at synliggøre arkitektbranchens brancheindsigt og viden. Vi vil i den sammenhæng rigtig gerne drage nytte af dine synspunkter og unikke viden om branchen.


Hvad går panelet ud på?

Dansk Arkitektpanel udsender to spørgeundersøgelser om året, som indeholder spørgsmål omkring branchen, byggematerialer og tendenser. Spørgeundersøgelsen foregår online, og du kan derfor deltage, når det passer dig bedst – både fra din computer, tablet eller smartphone.

 

Spørgeundersøgelsen skal gerne give indsigt i nuværende og fremtidige behov for f. eks. nye materialer, farver, designs og former, som vi som byggematerialeproducent kan imødekomme. Derudover ønsker vi at kommunikere analysens nøgletal offentligt for at belyse identificerede udfordringer og muligheder om bl.a. tendenser og konjunkturer, som kan fremme god arkitektur.


Det tager kun 10 minutter at besvare spørgeskemaet, og dine svar er anonyme. Som tak for din deltagelse, får du unik indsigt i de vigtigste konklusioner via udvidede rapporter, der er forbeholdt panelets deltagere.

 

Deltag her

 Din viden er vigtig
Der er ingen tvivl om, at du er i besiddelse af værdifuld viden, der kan berige vores panel. Derfor håber jeg, at du har lyst til at være med.

Idéen bag panelet er at give dig mulighed for at:

- give din mening til kende om byggebranchen og tidens byggematerialer

- gøre os klogere på aktuelle trends og tendenser, som vi med fordel kan tage hensyn til i udviklingen af nye produkter

- bidrage med værdifuld viden, der kan hjælpe os med at belyse nuværende eller kommende udfordringer i branchen

- få unik indsigt i analysens vigtigste resultater

 

Har du lyst til at være en fast del af Dansk Arkitektpanel og modtage spørgeundersøgelserne direkte, kan du tilmelde dig her

 

Vi håber, du har lyst til at være med.

 

Du ønskes en rigtig god sommer.