Annonce

90-års jubilar er mere strømlinet end nogensinde

I en ellers trængt branche går det godt for den danske handelsvirksomhed andersen & nielsen, hvor et driftigt søskendepar står ved roret. I det fristende showroom i Skovlunde kan man ved selvsyn forsikre sig om, at vi her har en solid og erfaren leverandør, som samtidig langt fra er bleg for at gå nye veje.

 

Af Helle Hartmann Nielsen

 

Kreativt samspil med kunderne

I år fejrer andersen & nielsen 90-års jubilæum. Siden 1921 har virksomheden leveret køkkenudstyr og belysning til private samt professionelt værktøj og måleudstyr til bygge- og anlægsbranchen.

 

De sidste 10-12 år har indtil 2008 stået i vokseværkets tegn, og man er flyttet til et lækkert firmadomicil med plads til det store showroom.

 

Den globale finanskrise var i 2008-2010 lidt anstrengende, lige som det var tilfældet for de fleste andre, men virksomheden har det seneste år været tilbage på rette spor igen. Søskendeparret Marianne og Flemming Blicher, som begge er direktører i firmaet, forklarer:

 

- Vores styrke er, at vi hele tiden opsøger nye produkter og markeder og har blik for nye og spændende potentialer.

 

Samtidig har vi is i maven og tør springe ud i noget nyt og tage chancer. I dag er det ikke nok at have 90 år på bagen og hvile på laurbærrene. Der skal hele tiden nytænkning til, man skal have øjne og ører med sig, og ikke mindst lytte til kundernes behov og ønsker.

 

- Vi arbejder målrettet ud fra strategien om at være andet og mere end blot en produktleverandør. Vi sætter i dag stor fokus på at levere skræddersyede løsninger og på at rådgive vore kunder professionelt. Det sker over for privatkunder, men i høj grad også i bygge- og anlægsbranchen, hvor vi både tilbyder efteruddannelse og faglig rådgivning, og ikke mindst samarbejder med kunderne omkring udviklingen af de helt rigtige produkter.

  

   

Nye, spændende tiltag

 - Et af de forretningsområder, som vi har bevæget os ind på for nylig, er håndtering af støv og farlige stoffer som PCB – samt udbedring af vandskader. Her er der god brug for os som solid aktør og ekspert på vort felt, fortsætter søskendeparret.

 

- Et andet nyt tiltag er vores store, livsstilsorienterede showroom i Skovlunde, hvor der er god mulighed for at komme til at opleve, hvordan et køkken kan indrettes både fornuftigt og fuldstændig stilrent - med vaske, armaturer og emfang. Vi står blandt andet bag de stærke brands, Gutmann og Blanco, som producerer henholdsvis emfang samt vaske og armaturer.

 

- I butikken Spotlight2.dk i København har vi desuden et stort udvalg af designerlamper, og vi står bag førende lampeproducenter - samt egne mærker inden for belysning. Inden for det professionelle marked for måle-, hånd-, og klimaværktøj til byggemarkedet fører vi bl.a. mærkerne Bessey, Starmix, Leica, GeoFennel og Sievert.

   

Diskrete, lige linier

På køkkensiden markerer andersen & nielsen deres festlige og imponerende 90-års fødselsdag med lanceringen af en særlig jubilæumsversion af den populære stålvask, Blanco Axis.


- Denne meget funktionelle vask med de strenge, stringente linier kendetegner de fleste køkkenvaske i den brede palette af Blanco-vaske, siger Marianne Blicher. – For den professionelle, som står for at indrette et moderne og stilrent køkken anno 2011 og fremefter, bør Blanco Axis II 6 S-IF tænkes ind i billedet. Vasken udmærker sig blandt andet ved at have en helt flad stålkant, så bordplade og vask går i ét. Diskret, lækkert og hygiejnisk.


Funktionelt er vasken designet, så man kan klare rigtig mange køkkenopgaver ved den.

 

For eksempel gør en skylleskål i rustfrit stål det nemt at vaske jord af grønsagerne, og skålen passer perfekt med vaskens mål.

 

Ud over skyllebakken i rustfrit stål udgør ekstraudstyret et skærebræt i hærdet glas samt et helt glat CapFlow-ståldæksel, som skjuler vaskens kurveventil.

 

Det er muligt at få andet udstyr til vasken, hvis man ønsker andet skærebræt eller touch-betjening af kurveventilen.

 

andersen & nielsen har hovedsæde i Skovlunde, hvor både showroom, kundeservice og ledelsen holder til. I dag har virksomheden ca. 40 medarbejdere.

 

Marianne Blicher er direktør for køkken- og belysningsdelen, og broderen Flemming er direktør for værktøjsdelen.