<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Modul rt letbyggeri med optimalt indeklima
.-.
Modulært letbyggeri med optimalt indeklima

Annonce

Modulært letbyggeri med optimalt indeklima

 

Cramo Adapteo A/S gør det let at udvide med ekstra plads. Og de fleksible pavilloner lever op til de samme strenge krav som permanent byggeri.


Tekst af Michael Madsen

Når man siger midlertidigt byggeri, tænker de fleste på de skurvogne, man ser på byggepladser. Men sådan er det ikke, når det er Cramo Adapteo, der står for opgaven. I begyndelsen af september solgte Cramo A/S deres maskinudlejningsforretning fra og fokuserer nu kun på pavillon- og moduludlejning.

De flytbare og yderst fleksible lokaler går også under betegnelsen modulært letbyggeri, og de overrasker tit folk. For det første er de bygget efter samme krævende standarder som permanente bygninger, og kan derfor i princippet monteres og stå der i mange år. For det andet har de et indeklima, som mange ikke forventer af midlertidige bygninger.

Fantastiske at være i

- Når folk flytter ind i vores pavilloner, får vi ofte at vide, at de har et fantastisk indeklima, fortæller salgschef hos Cramo Adapteo Anne Adstofte.

Cramo Adapteo’s kunder spænder bredt lige fra private virksomheder, der har brug for at udvide deres lokaler i en periode, til studieboliger og skoler, der har akut brug for genhusning, fordi de skal renoveres f.eks. på grund af skimmelsvamp. Fælles for dem er imidlertid, at brugerne opholder sig meget i de midlertidige bygninger. Derfor er indeklimaet vigtigt.

- Vi ser også de flytbare bygninger som en chance for at skabe velvære og arbejder meget bevidst med indeklimaet. Blandt andet er alle vores C90 pavilloner udstyret med et centralt integreret ventilationsanlæg med blandt andet CO2 styring, der er placeret og styres fra et selvstændigt teknikrum. På samme måde er pavillonerne forsynet med store vinduespartier, der giver optimalt lys, lyssensorer, der giver energibesparelse, og lydabsorberende lofter, så akustikken er optimal, siger Anne Adstofte.

Læs mere om Pavilloner og ModulerVandbårent varmesystem

 Modulerne kan enten leveres med elbårent eller vandbårent varmesystem, lige som ventilationssystemet sørger for en konstant, behagelig temperatur sommer og vinter.

- Det, vi blandt andet hører fra skolerne, er, at eleverne ikke længere klager over hovedpine eller er trætte. Sådan oplever jeg det også selv, fastslår Anne Adstofte.  Cramo’s hovedkvarter i Glostrup er nemlig opbygget af de samme pavilloner, som virksomheden lever af at leje ud til sine kunder.

- På den måde er det også lettere at vise frem for kunderne, ligesom vi hurtigt kan tilpasse bygningen, hvis der er noget, vi gerne vil have ændret eller optimere på de fremtidige pavilloner slutter salgschefen.

Kontaktinformation
Adapteo
Greve Main 33
2670 Greve
Tlf:+45 70 90 90 40
Email:   info.dk@adapteo.com
Modul-rt-letbyggeri-med-optimalt-indeklima