<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nu hedder vi Adapteo
Adapteo

Annonce

Nu hedder vi Adapteo

Verden, som vi lever i, forandrer sig hele tiden – det gælder også på modul- og pavillon-fronten.

 

For præcis et år siden kontaktede vi for første gang Temporents moderselskab Nordic Modular Group for at undersøge mulighederne for et opkøb.

 

I dag står vi med resultatet: To kendte og velrenommerede virksomheder er nu samlet under ét og samme brand: Adapteo.

 

Og som om det ikke var nok, så har vi også løsrevet os fra Cramo, og Adateo Group er blevet børsnoteret på Stockholms børs den 1. juli.

 

I vores nye konstellation er vi Nordens førende udbyder af midlertidige moduler. Og vi giver selvfølgelig ikke afkald på vores dyder om altid at være serviceorienterede og lyttende.

 

Sammen kan vi nu udbyde et endnu større udvalg af modulløsninger og -ydelser, herunder lejemoduler, som vi kan se et stort marked for.

 

En organisation med fokus på kunden

I Adapteo Danmark har vi kontorer og lager i Greve og Randers, hvor begge domæner er i egne energivenlige pavilloner.

 

På vores hjemmeside kan du finde information om, hvordan du træffer os.

 

En del af samfundet

Vi er helt overbeviste om, at vi kan bidrage til et bedre og mere tilpasningsdygtigt samfund med vores modulløsninger, der løser både planlagte og akutte byggeopgaver.

 

Tendensen er nemlig klar: Fremtiden er svær at spå om, og det betyder, at efterspørgslen på midlertidige bebyggelser er stærkt stigende i både Danmark og resten af Europa.

 

Vi hjælper vores kunder

Både Cramo Adapteo og Temporent har mere end 30 års erfaring inden for modulløsninger til private og offentlige aktører.

 

Samtidig har mange af vores medarbejdere mere end 10 år bag sig i virksomheden. Med andre ord er kunden i trygge hænder hos os.

 

Spørgsmål om hvordan vi kan optimere vores institutioner, skoler, kontorer og boliger, er vigtige for vores hverdag. Så tøv ikke med at spørge os om, hvordan kan vi bidrage til en bedre dag på din arbejdsplads. Og har du brug for mere plads, andre typer lokaler, mere moderne lokaler eller bedre beliggenhed faciliteter -  så kontakt os. Vi er der for dig uanset hvad.

Kontaktinformation
Adapteo
Greve Main 33
2670 Greve
Tlf:+45 70 90 90 40
Email:   info.dk@adapteo.com
Adapteo