<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Pavilloner fra Adapteo baner vejen for renovering af sygehus
Adapteo

Annonce

Pavilloner fra Adapteo baner vejen for renovering af sygehus

En større renovering af Psykiatrisk Afdeling i Svendborg står for døren, og her spiller midlertidige pavilloner fra Adapteo en afgørende rolle. Pavillonerne skaber nemlig midlertidige afdelinger for patienterne.

 

Psykiatrisk Afdeling i Svendborg trykker snart på startknappen til en større renovering til 60 millioner kr. Målet er at modernisere rammerne, så sygehuset får en opgradering på niveau med andre psykiatriske afdelinger rundt om i landet.

 

Under renoveringsperioden, der løber fra oktober 2019 og halvandet år frem, skal patienterne forflyttes – og dét har skabt bud efter Adapteo, der er Nordens største koncern inden for udlejning af midlertidige pavilloner.

 

Læs også: Interview med Head of Sales hos Cramo Adapteo A/S, Anne Adstofte: Stigende efterspørgsel på bæredygtigt, midlertidigt og fremtidssikret byggeri

 

Får samfundshjulene til at køre

Imens renoveringen står på, skal alle patienterne nemlig genhuses i Adapteos pavillonbygninger. Når renoveringen er afsluttet i 2021, kan de så flytte tilbage på den nye afdeling, og Adapteos pavillonbygninger bliver pillet ned igen.

 

- Vores pavillonløsninger bidrager til, at Region Syddanmark kan gennemføre så stort et renoveringsprojekt. På den måde er vi jo med til at sikre, at samfundshjulene kører, fortæller Anne Adstofte, salgschef i Adapteo Danmark.

 

 

100 procent dedikation til pavillonløsninger

Psykiatrisk Afdeling i Svendborg er blot ét blandt mange eksempler på, at stadigt flere kommuner og regioner vælger de midlertidige pavilloner til deres byggeprojekter. De har nemlig fået øjnene op for, at pavillonløsningerne på effektiv vis kan løse akutte problemer med pladsmangel i skoler, institutioner, kontorer og hospitaler.

 

Det er vigtigt for Adapteo at imødekomme efterspørgslen, og derfor har koncernen for nyligt gennemgået større organisatoriske ændringer.

 

- Vi har fra den 1. juli 2019 løsrevet os fra den finske gigant inden for maskinudlejning, Cramo. Og i samme ombæring er vi blevet noteret på Stockholms børs. I vores nye set-up kan vi dedikere os 100 procent til produktion og udlejning af pavilloner i verdensklasse, så kunderne får de bedste løsninger til deres projekter, forklarer Mads Blom, adm. direktør i Adapteo Danmark.

 

Læs også: Interview med Head of Projects hos Cramo Adapteo, Ina Hertz Kristensen: Midlertidige pavilloner - en del af tidsånden?

 

 

 

Kontaktinformation
Adapteo
Greve Main 33
2670 Greve
Tlf:+45 70 90 90 40
Email:   info.dk@adapteo.com
Adapteo