<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> https www cramoadapteo dk Beboelse midlertidig_beboelse Inden_for_faa_uger
F60 moduler

Annonce

F60 moduler

Hvis behovet er kortvarigt, er Cramo Adapteo lagerførende og kan inden for få uger levere og installere et til flere F60 beboelsesmoduler med badeværelse, køkken, ophold og senge til maksimalt 2 personer.
F60-modulet opfylder de høje internationale standarter. Modulet er kendetegnet ved et moderne design, hvor funktion, brandsikkerhed (Brandklasse REI 60) og lavt energiforbrug har været de styrende elementer i udviklingsarbejdet. Størrelsen på et F60 modul er 18m2 og modulerne kan bygges i op til 2 etager.

Vi har en løsning, som passer til netop dine behov inden for få uger til genhusning, studerende, flygtninge og håndværkere med vores F60 moduler.

STUDIEBOLIGER:
Cramo Adapteo er førende i design, udvikling og bygning af bæredygtige pavilloner til midlertidig beboelse. Vi tilbyder fleksible midlertidige beboelsesmoduler i energi- og miljøvenlige materialer, som følger behovene, uanset hvornår i livet de opstår – også i studietiden. Vores studieboliger er med til at skabe et godt miljø for de unge i deres studietid. F60-Modulet er en etværelses lejlighed på 18m2 og indeholder tekøkken med køleskab, eget badeværelse, entré, Stue/sove- og opholdsrum, klapbord der kan bruges til skrivebord eller spiseplads, brandalarm. Studieboligerne kan fås med terrasse, komplet møbleret og i 2 etager med svalegang.

FLYTNINGEBOLIGER:
for børn og unge der ankommer alene eller familier med behov for et godt sted at bo, kan vi tilbyde en boligløsning i 1 eller 2 etager afhængig af situationen.

HÅNDVÆRKERBOLIGER:
Håndværkere med behov for logi i nærheden ad deres arbejdsplads, bør bo i en funktionel og moderne bolig. De skal kunne sove og slappe af i eget værelse eller i en enkeltværelseslejlighed - og det er vi glade for at kunne tilbyde. Med vores pavilloner til håndværkerboliger fås en bolig med eget eller fælles badeværelse, køkken, ophold og indrettet med soveværelse til 1-2 personer. Cramo Adapteo er lagerførende, og kan inden for få måneder opstille en hel camp med alle moderne faciliteter.
https://www.cramoadapteo.dk/Beboelse/

Kontaktinformation
Adapteo
Greve Main 33
2670 Greve
Tlf:+45 70 90 90 40
Email:   info.dk@adapteo.com
https---www-cramoadapteo-dk-Beboelse-midlertidig_beboelse-Inden_for_faa_uger-