<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> https www cramoadapteo dk Udlejning moduler c40
C40 moduler

Annonce

C40 moduler

Med vores flytbare modul kan vi tilbyde flere forskellige løsninger til skoler, institutioner, kontorer samt enhver situation, hvor både komfort og funktion er topprioriteter. Vores løsning er baseret på standartmoduler. Derfor har vi altid moduler på lager - Det sikrer hurtig leveringstid. En løsning der værdsættes, når et akut behov opstår ved f. eks. brand, oversvømmelse, skimmelsvamp eller når der skal foretages en større renoveringsopgave, udvidelse m.m.
Modulerne kan indrettes til kontor, kantine, omklædningsfaciliteter, køkken og meget mere og fås med mange forskellige indretningsmuligheder.
Modulerne har et lavt energiforbrug. Direkte energibesparelse på 50-60% i forhold til almindelige skurvogne.
Modulerne har højt til loftet hvilket giver et meget bedre indeklima. Det centrale ventilationsanlæg sikrer, at luften udskiftes 2-4 gange pr. time. Moduler har mange og store vinduer som giver stort lysindfald og dagslys.
Størrelsen på modulerne varierer fra 27-44m2.

SKOLER:
Vores pavilloner er den perfekte løsning til skoler. Pavillonerne er udviklet med børn og unge i centrum og har fokus på energi, miljø, komfort og fleksibilitet. Cramo Adapteo hjælper med indretningen og tilbehøret. Vi skræddersyr en løsning til netop jeres behov. Vi leverer stort set alt - om det skal være gardiner, skriveborde eller kreativt legetøj til de mindste. Vores fornemmeste opgave er et få elever og lærer til at føle sig hjemme i deres nye midlertidige lokaler.
https://www.cramoadapteo.dk/skoler/

INSTITUTIONER:
Når pladsen er blevet for trang – og de små ikke længere kan kravle frit rundt og udforske ”verdenen” – er det tid til at tænke i mere plads, f.eks. med fleksible moduler fra Cramo Adapteo, der alle overholder samme standard som permanente bygninger. Moduler og pavilloner er en nem og hurtig måde at løse pladsproblemer på. Vores eksperter med stor erfaring i indretning af institutioner til små børn tager hånd om alle trin i processen. Og vores professionelle projektafdeling tager hånd om projektet fra start til slut.
Med minimal brug af tid og kræfter får I friske, komfortable nye lokaler, herunder pusleplads, legeområder, opholdsrum, garderobe, kontorer til personalet og meget mere. Derudover er det en fordel, at I kan op- og nedjustere størrelsen, efterhånden som jeres behov ændre sig.
https://www.cramoadapteo.dk/Institutioner/

KONTORER:
Når I har flere medarbejdere end skriveborde, eller brug for mere plads til kreativ udfoldelse, er tiden inde til at udvide arbejdspladsen - og sørge for, at dine medarbejdere kommer glade på arbejde. Det kan vi hjælpe med i form af vores lyse og rummelige lokaler tilpasset dine behov.
https://www.cramoadapteo.dk/Kontorer/
 

Kontaktinformation
Adapteo
Greve Main 33
2670 Greve
Tlf:+45 70 90 90 40
Email:   info.dk@adapteo.com
https---www-cramoadapteo-dk-Udlejning-moduler-c40-