<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> https www cramoadapteo dk Udlejning moduler c40 red
.-.
C40 RED moduler

Annonce

C40 RED moduler

Med vores C40 RED modulsystem får du samme kvalitet og bekvemmelighed, som en permanent bygning - med frihed til at tilpasse mængden af areal til dine behov. Modulløsningen er ideel til skoler, institutioner, kontorer, beboelse samt enhver situation, hvor både komfort og funktion er topprioriteter.
Da C40 RED modulet bruger andre indvendige og udvendige materialer end C40 standard modulet, opnås en betydeligt forbedret brandbeskyttelse. Modulerne kan bygges i op til tre etager og placeres meget tæt på den eksisterende bygning på grund af den forbedrede brandbeskyttelse.
Med højt til loftet og masser af gulvplads giver C40 RED modulsystemet mange muligheder for at indrette og skabe funktionelle rum.
Disse kvalitetsmoduler er blandt de bedste på markedet, når vi taler om materialer, byggekvalitet og funktionalitet. Indeklimaet holdes behageligt med en effektiv central ventilation med varmegenvinding.
Vores C40 RED modul er et standardmodul, der er optimeret i forhold til gældende brandkrav. Det er beklædt med antracitgrå plader og overholder bygningsreglementet til midlertidigt byggeri. Modulerne kan bygges i op til 3 etager og størrelsen varierer fra 27-38 m2.
 
Modulernes materiale er kontrolleret gennem "miljødata om byggeproduktet", der er et miljøstyringssystem, som inkorporerer SS-EN 14001. Klassificeringssystemet er opbygget i overensstemmelse med SS-EN ISO 144001 med henblik på at beskrive løbende forbedringer.

SKOLER:
Vores pavilloner er den perfekte løsning til skoler. Pavillonerne er udviklet med børn og unge i centrum og har fokus på energi, miljø, komfort og fleksibilitet. Cramo Adapteo hjælper med indretningen og tilbehøret. Vi skræddersyr en løsning til netop jeres behov. Vi leverer stort set alt - om det skal være gardiner, skriveborde eller kreativt legetøj til de mindste. Vores fornemmeste opgave er et få elever og lærer til at føle sig hjemme i deres nye midlertidige lokaler.
https://www.cramoadapteo.dk/skoler/

INSTITUTIONER:
Når pladsen er blevet for trang – og de små ikke længere kan kravle frit rundt og udforske ”verdenen” – er det tid til at tænke i mere plads, f.eks. med fleksible moduler fra Cramo Adapteo, der alle overholder samme standard som permanente bygninger. Moduler og pavilloner er en nem og hurtig måde at løse pladsproblemer på. Vores eksperter med stor erfaring i indretning af institutioner til små børn tager hånd om alle trin i processen. Og vores professionelle projektafdeling tager hånd om projektet fra start til slut.
Med minimal brug af tid og kræfter får I friske, komfortable nye lokaler, herunder pusleplads, legeområder, opholdsrum, garderobe, kontorer til personalet og meget mere. Derudover er det en fordel, at I kan op- og nedjustere størrelsen, efterhånden som jeres behov ændre sig.
https://www.cramoadapteo.dk/Institutioner/

KONTORER:
Når I har flere medarbejdere end skriveborde, eller brug for mere plads til kreativ udfoldelse, er tiden inde til at udvide arbejdspladsen - og sørge for, at dine medarbejdere kommer glade på arbejde. Det kan vi hjælpe med i form af vores lyse og rummelige lokaler tilpasset dine behov.
https://www.cramoadapteo.dk/Kontorer/

Kontaktinformation
Adapteo
Greve Main 33
2670 Greve
Tlf:+45 70 90 90 40
Email:   info.dk@adapteo.com
https---www-cramoadapteo-dk-Udlejning-moduler-c40-red-