<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> https www cramoadapteo dk Udlejning moduler c90
C90 moduler

Annonce

C90 moduler

Når du lejer Cramo Adapteo's topmoderne C90-moduler til midlertidig genhusning, får du langt fra en containerløsning. Modulerne har et stilfuldt design, er udarbejdet i kvalitetsmaterialer og giver følelsen af, at det ikke er en midlertidig løsning. C90-modulserien er ikke kun til midlertidig genhusning. Konceptet er gennemtænkt, således at den kan opgraderes til en permanent løsning, eksempelvis ved implementering af solceller. 
C90-systemet opfylder de høje internationale standarder. Systemet er kendetegnet ved moderne design, hvor funktion, arbejdsmiljø og energiforbrug har været de styrende elementer i udviklingsarbejdet. En modulløsning bestående af vores C90-system giver mulighed for en kreativ ruminddeling, der udover funktionalitet også giver inspiration og velvære.

C90-systemet giver ekstra tryghed, da modulerne er CE-mærket. Det betyder, at de følger den seneste europæiske lovgivning på markedet om sundhed, sikkerhed, funktion og miljø. Samtidig opfylder modulerne brandklasse REI 60.
Med C90-systemet får I en løsning der er gennemtænkt og funktionel, pladsbesparende, energieffektiv og med lydsvage ventilationssystemer. 
Størrelsen på modulerne varierer fra 26-38m2.

C90 passer såvel til skoler og institutioner som til kontorer og beboelse, herunder studieboliger, håndværkerboliger, plejeboliger samt genhusning.

SKOLER:
En elev tilbringer i gennemsnit omkring 200 dage om året på skolen. Det bliver til ca. 1400 timer, der bruges i lokalerne, hvert år. Når man ved det, forstår man hvorfor arbejdsmiljøet skal være det allerbedste. Vores centrale ventilationssystemgør, at indeklimaet altid er optimalt både vinter og sommer, og hvert enkelt ventilationsaggregat giver rigeligt ventilation til 2 hele klasseværelser. Modulerne indrettes, så de er tilpasses jeres behov, og med få tiltag ændres modulerne fra traditionelle modulopsætninger til spændende indretningsmæssige komplette undervisningslokaler, der opfylder nutidens krav, personalerum, mødelokaler i forskellige størrelser, kantine, badefaciliteter og gode toiletforhold mm.
https://www.cramoadapteo.dk/skoler/

INSTITUTIONER:
Når pladsen er blevet for trang – og de små ikke længere kan kravle frit rundt og udforske ”verdenen” – er det tid til at tænke i mere plads, f.eks. med fleksible moduler fra Cramo Adapteo, der alle overholder samme standard som permanente bygninger. Moduler og pavilloner er en nem og hurtig måde at løse pladsproblemer på. Vores eksperter med stor erfaring i indretning af institutioner til små børn tager hånd om alle trin i processen. Og vores professionelle projektafdeling tager hånd om projektet fra start til slut.
Med minimal brug af tid og kræfter får I friske, komfortable nye lokaler, herunder pusleplads, legeområder, opholdsrum, garderobe, kontorer til personalet og meget mere. Derudover er det en fordel, at I kan op- og nedjustere størrelsen, efterhånden som jeres behov ændre sig.
https://www.cramoadapteo.dk/Institutioner/

KONTORER:
Det er vigtigt at arbejdspladsen fungerer optimalt for de ansatte. Cramo Adapteo har lagt vægt på moderne teknologi og funktionelle løsninger, som gør, at man føler sig godt tilpas. En modulløsning bestående af vores C90-system giver mulighed for en kreativ ruminddeling, der udover funktionalitet også giver inspiration og velvære, og sammensættes efter jeres behov. Efter jeres ønske kan modulerne opsættes i 1-3 etager, opstilles i enkelt- eller dobbeltmandskontorer, mødelokaler i forskellige størrelser, tekøkken, storkøkken eller kantine mm. Vores koncept er, at alle får et godt arbejdsmiljø.  
https://www.cramoadapteo.dk/Kontorer/

BEBOELSE: Herunder studieboliger, håndværkerboliger og plejeboliger.
- STUDIEBOLIGER:
Cramo Adapteo er førende i design, udvikling og bygning af bæredygtige pavilloner til midlertidig beboelse. Vi tilbyder fleksible midlertidige beboelsesmoduler i energi- og miljøvenlige materialer, som følger behovene, uanset hvornår i livet de opstår – også i studietiden. Vores studieboliger er med til at skabe et godt miljø for de unge i deres studietid. C90-Modulet er en etværelses lejlighed på 38m2 og indeholder eget køkken, stort badeværelse med plads til skabe, stort stue/sove- og opholdsrum, bred entre, lyst og lækkert interiør, brandalarm, handicap venlig bolig. Studieboligerne kan fås med terrasse, komplet møbleret og i 3 etager med svalegang.
- HÅNDVÆRKERBOLIGER:
Med vores pavilloner til håndværkerboliger fås en bolig med eget eller fælles badeværelse, køkken, ophold og indrettet med soveværelse til 1-2 personer. Med C90 pavillonerne kan der dannes et bofællesskab, hvor en hel etage indrettes til et sjak op til 12 mand med fælles opholdsrum, fælles køkken og kantine samt fælles bade- og vaskefaciliteter, samt enkeltværelser til alle.
- PLEJEBOLIGER:
Cramo Adapteo tilbyder et bredt sortiment af moduler, der er ideelle til indretning af moderne midlertidige plejeboliger, uanset om behovet er boliger til ældre, genhusning i forbindelse med renovering af plejehjem, behov for hurtig udvidelse af kapaciteten i forbindelse med plejehjem, hospitaler, rehabiliteringsboliger og lignende. Vores plejeboliger er tilpasset nutiden behov. Dermed er boligerne med eget køkken og bad, rengøringsvenlige overflader, nemme adgangsforhold og med mulighed for diverse handicapløsninger. Plejeboligerne kan lejes inklusiv de nødvendige hjælpemidler, opstilles i 1-3 etager og fås med moderne personalefaciliteter.
- GENHUSNING:
Renovering af boligdrømmen kræver løsninger, hvor beboerne kan blive i deres omgivelser. Og det samme gælder for nødsituationer, som ved brand eller oversvømmelse. En modulløsning kan i mange tilfælde medfordel placeres tæt på d eksisterende bygninger.
https://www.cramoadapteo.dk/Beboelse/

Kontaktinformation
Adapteo
Greve Main 33
2670 Greve
Tlf:+45 70 90 90 40
Email:   info.dk@adapteo.com
https---www-cramoadapteo-dk-Udlejning-moduler-c90-