IMG_1540-preview

Altan.dk åbner nyt showroom i Aalborg

 

Nyt showroom skal åbne "nyt" stort marked

Det rykker i Aalborg. Det kan de færreste være i tvivl om og Altan.dk vil være en del af det boom der foregår i den nordjyske hovedstad. I snart to år, har virksomheden haft en "hjemløs, ensom ulv" kørende i Aalborg, i Allan Vanggaard. Allans primære opgave har været, at opstøve nye kunder i det segment der hedder almennyttig boligbyggeri. En branche som Allan tidligere har været en del af og samtidig en brache, som Altan.dk ikke tidligere har haft fat i. 

Foruden opsøgende salgsarbejde, hos de større boligforeninger, håndterer Allan også henvendelser fra det "almindelige" marked, andels- og ejerforeninger, som virksomheden er vant til at handle med. 

 

Behov om lokal forankring

Efter ca. halvandet års tid uden en egentlig lokal forankring i byen, indså Altan.dk, at hvis det nordjyske marked skal erobres, er det nødvendigt med lokal forankring. Beslutningen blev taget, jagten efter det rigtige lokale gik ind o i maj måned kunne Altan.dk åbne sit 3. showroom i Danmark, på Boulevarden 33 i hjertet af Aalborg. En perfekt placering, kun et stenkast fra flere flotte altan- og elevatorprojekter, som virksomheden har udført indenfor de seneste år. 

Netop placeringen var vigtig, da erfaringen viser, at det er vigtigt at kunne tage potentielle kunder med ud og se eksempler på det de efterspørger og hvad enten det er elevatorer eller altaner, er det muligt at besøge adresser med projekter udført af netop Altan.dk indenfor gå-afstand. Et eksempel er den flotte udvendige elevator, udført i cortenstål, som firmaet har etableret på John F. Kennedy's plads, kun et stenkast fra showroomet. 

Foruden muligheden for at kunne mødes med kunder på eget kontor, giver showroomet også mulighed for at fremvise altaner i 1:1. På trods af den beskedne størrelse, er der alligevel fundet plads til at fremvise en enkelt altan i fuld størrelse. Erfaringen viser, at mange bliver positivt overrasket over, hvor meget plads altanen faktisk giver. De 3-5 kvm., som den gængse altan ofte er, efterlader overraskende meget plads til hygge, spisning og begrønning af byen. 

 

IMG_1539-preview

 

Kig ind

Da Allan pt. er eneste mand på skansen, er det bedst at lave en aftale med ham, hvis man ønsker at besøge showroomet. Allan kan fanges på telefon 60 11 57 67 eller mail av@altan.dk 

 

Tag endelig fat i Allan, eller kig ind, hvis du en dag kommer forbi og skiltet er ude. 

 

 

Kontaktinformation

  • Altan.dk
  • Æblegården, Næstvedvej 60, 4180, Sorø
  • Tlf: +45 70 70 20 18
  • Web: https://www.altan.dk/
  • Email : kontakt@altan.dk