cn-10-10-10-10-10

Tagterrasser - Luk op for altantaget og få vind i håret

Bor du øverst oppe, kan en pergola give dig fuld udnyttelse af dit uderum. Pergolaen sørger for skygge på solrige dage og kan lukkes helt til, så der ikke kommer regn på havemøblerne. Det giver dig frihed til at nyde udelivet uden at bekymre dig om vejret.

 

I Alumentdk har vi mange års erfaring med at levere og montere pergolaer til tagterrasser. Vi fører blandt andet pergolaen i mærket Renson Algarve®, der er designet med motoriserede lameller, som kan åbnes og lukkes alt efter vejret, så du kan få den solafskærmning, du har brug for.

 

Når der er solskin, åbner du lameltaget og får fuldt udnytte af solens stråler. Når det regner, lukker du lameltaget og holder din altan eller tagterrasse tør. Regnvandet bliver i stedet afledt via de afløbsrør, som er skjult i stolperne. Det er en virkelig effektiv afledning, som kan lede helt op til 120 liter vand væk per m2 i timen.

 

cn-10-10-10-10-2
cn-10-10-10-10-10-10-10-10-4
cn-10-10-10
 
 

 

Robust pergola

Renson Algarve® kan også fås med en regnvandssensor, som gør, at lamellerne automatisk lukker til, når det begynder at regne. Snevejr er heller ingen sag. Renson Algarve® er designet robust og kan klare op til 110 kg. Per m2, så pergolaen kan modstå en voldsom mængde sne på kort tid.  Vi kan montere Renson Algarve® på en eller flere vægge. Vi kan også levere og montere en fritstående model.

 

Aero pergola

Vi tilbyder også en pergola, som kan integreres i den eksisterende tagkonstruktion. Pergolaen hedder AERO og sidemonteres gennem vangen på lameltaget, så du undgår de lodrette stolper. Resultatet er et mere svævende udtryk. AERO har de samme fantastiske funktioner som Renson Algarve® AERO kan tilpasses de mål, som passer til din nuværende tagterrasse.

 

Farver

Renson Algarve og AERO leveres i pulverlakeret vedligeholdelsesfrit aluminium. De synlige aluminiumdele kan fås i alle RAL-standard farver.

 

Tilkøb

Det er muligt at tilkøbe et væld af forskellige løsninger, så du får endnu mere ud af din pergola. Her er et lille udpluk af mulighederne:

 

  • Transparente lameller
  • Bluetoothhøjtalere
  • Sol- eller regnsensor
  • LED belysning

 

Foldeglas mod regn og blæst

Ønsker du at lukke din tagterrasse helt til for vejrets luner? Så tilbyder vi også en løsning med foldeglas og glastag til din tagterrasse. Når det er varmt, kan du folde glasset til side og få fuldt udbytte af den lette brise og solens stråler. Er det mere køligt og blæsende, lukker du glasset i, og din tagterrasse er beskyttet for vejret takket være altanlukningen. Regn, slud og vind bliver holdt for døren, og din tagterrasse får mindre vedligehold og længere levetid, fordi materialerne er beskyttet bag et lag glas. Foldeglasset forvandler din altan til en ekstra udestue, som du kan bruge det meste af året.

 

Glastag til tagterrassen

Foldeglasset kan suppleres med et glastag, som giver fuld udsigt til stjernerne fra tagterrassen. I Alumentdk har vi mange typer glastag, så vi har helt sikkert en løsning, der passer til din bolig. Et glastag giver ikke kun udsigt til stjernerne. Det får også solens stråler helt ind i de mørkeste kroge, så du får et lyst og imødekommende miljø på din altan. Ja, du kan sågar udnytte varmen fra dit glastag til at dyrke tomater og agurker på tagterrassen. Ønsker du en mere isolerende tagflade, kan glastaget monteres med termoplader. Her kan vi montere både klare og opal termoplader.

 

Privat & erhverv

Vi kan tilpasse vores løsninger til dine ønsker og behov, så du får den perfekte løsning. Vi leverer både til private og professionelle projekter med mange lejligheder.