<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Genindf rer v rdien af det enkle
Genindfører værdien af det enkle

Annonce

Genindfører værdien af det enkle

Anour er en dansk designvirksomhed, som specialiserer sig i belysning og producerer håndlavede kvalitetslamper. Alle lamper er produceret i Danmark og indeholder den nyeste LED-teknologi. Hos Anour er æstetik, godt håndværk og enkelthed omdrejningspunktet for alle tiltag.

 

I juni 2018 lancerer Anour tre nye produkter: F model, U model og G model.

De nye produkter bidrager til Anour kollektionen med rumbelysning, der ved hjælp af rummets refleksion giver et indirekte blødt lys og fremhæver de ellers oversete hjørner.

Disse produkter er alle med til at fuldende lyset og rummet de præsenteres i.

 

F modellen er den første gulvlampe fra Anour. Den er inspireret af kubismen og har det samme visuelle udtryk som Divar væglampen. På F modellen leges der med proportionerne og foden bibringer fleksibilitet og yderligere elegance til designet.

F modellen kommer i materialet blåneret stål.

 

Læs mere om Belysning 

U modellen er en loftlampe designet til at give et komfortabelt indirekte lys til kontorer og andre åbne miljøer. Modellen kan bruges som enkelt modul eller som et uendeligt modulært system.

Designets enkelthed og rene linjer er som altid en selvfølge hos Anour. U modellen kommer i to forskellige størrelser og i overfladen sort aluminium, hvilket giver en smuk dramatisk kontrast til de fleste lofter.

 

G modellen er en loftlampe designet med en fuld roterende og justerbar funktion, hvilket giver de optimale betingelser for at dirigere lys. Med disse funktioner og med G modellens næsten usynlige enkelthed i designet er den ideel til at belyse kunstværker på væggen. G modellen kommer i 3 forskellige størrelser og i en sofistikeret sort aluminiumsoverflade.

Anour

Anour

ANOUR is a Copenhagen based lighting brand, specializing in bespoke handcrafted LED lamps.

Kontaktinformation
Anour
Nyrnberggade 23D
2300 København S
Tlf:26 29 99 79
Web:
Email:   contact@anour.dk