the-nordic-barnhouse-project-vinder-publikumsprisen-web

Et nutidigt, bæredygtigt tagmateriale vinder endnu en pris!

 

Publikumsprisen blev tildelt det fantastiske "Nordic Barn House Project" i Randers, der præmieres for sin suveræne balance mellem det enkle og det forfinede. 

 

Areco Easy-Click tagets stilrene og lethed er en stigende trend som beviser, at der med få, velvalgte midler indenfor stål kan skabes helt unikke boliger med stålkvaliteter, der har helt op til 40 års garanti. I en tid hvor bæredygtighed er i højsæde.

 

Taget er netop et valg, der kan anvendes til recyling og omsmeltning uden at tabe i styrke eller svind af materialet. The Nordic Barn House vandt i 2021 også Arkitekturprisen i Randers.

 

Læs også: Areco Easy-Click - Spændende tag som alternativ til traditionel zinkbånddækning

 

Arkitekturen

 

Villa Brink er tænkt som en smal skive i terrænet, en moderne fortolkning af det klassiske længehus. Opført som træhus i nordiske materialer. Farverne er jordfarver, sort tag og facader i cedertræ, som med tiden bliver helt matgrå. Alt sammen for at huset skal falde så meget som muligt ind med den omkringliggende natur. Et stramt nordisk hus med forbindelse til naturen.

 

asdasdasd
asdaasd
 
 

Areco Profiles siger tak for alle de stemmer der tilfaldt vores projekter for 2022 i udvælgelsen af Årets Tyndpladepris. Denne pris er bestemt af alle Jer derude der finder byggeri og sammensætning vigtig og priser når det lykkes i et fantastisk enfamiliehus beliggende på en kuperet naturgrund på 9.000 m2 midt i fredeskov.

Easy-Click, også kaldt klikfalstag, vinder stort indpas i nutidens byggerier.

 

 

Klik her for at læse flere nyheder fra Areco Profiles A/S

 

 

Kontaktinformation