<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ambitioes arkitektur med fiberbeton
BB fiberbeton

Annonce

Ambitiøs arkitektur med fiberbeton

Arkitektoniske ambitioner

AARhus er et ambitiøst byggeri beliggende på Ø4 i Aarhus. Bygningen har et helt særligt og unikt arkitektonisk udtryk og danske arkitektfirmaet Bjarke Ingels Group (BIG) står bag projektet. Formet som to AA’er og med en vision om at repræsentere den arkitektonisk ånd i Aarhus, står bygningen som et nyt kendetegn for byen og byder besøgende velkommen. Med sin unikke AA form er bygningen en moderne og anderledes tilføjelse til den bredtfavnende arkitektur som er at finde i Aarhus.

Placeringen på den menneskeskabte ø giver bygningens lejligheder udsigt over både havn, by og natur. De 250 lejligheder har alle egen altan med havudsigt.

 

 

Formbare facader

Den design frihed som fiberbeton bringer med sig, gør det muligt for arkitekter at hæve ambitionsniveauet og arbejde med komplekse geometrier. Fiberbeton er et særligt formbart og alsidigt materiale, der kan formes og detaljeres i både enkle og komplekse kurver. Materialets lethed betyder også at belastningen på bygningen reduceres og fiberbetonelementer fra BB fiberbeton er typisk kun 12 mm tynde.

 

 

AARhus_BIG_GRC_BBfiberbeton_05

 

 

Et holdbart og langvarigt materialevalg

Med arkitekternes vision om at skabe et nyt kendetegn for byen er det vigtigt at udvælge materialer som er holdbare og vil fremstå pæne over mange år. Fiberbeton har en holdbarhed på over 100 år og er modstandsdygtigt overfor alle vejrforhold. Derudover, kan fiberbetonelementerne let afrenses, så de fremstår som nye igen.

 

 

AARhus_BIG_GRC_BBfiberbeton_04

 

 

Livligt fællesskab

Arkitekter fra BIG ønskede at skabe liv og fællesskab med dette moderne lejlighedskompleks. Dette ønske udspilles blandt andet i form af et grønt fællesareal i midten af den særligt formede bygning. Her finder du en frodig have, hvor beboer kan plante deres egne grøntsager, krydderurter og frugttræer. Fællesgården er ideelt til at underholde gæster eller gå en hyggelig eftermiddags tur blandt de mangfoldige planter og blomster.
På Ø4 er der langt mere at finde udover blot lejligheder. Langs vandet finder du alt fra teatre og små værksteder til caféer og restauranter hvor du kan nyde havudsigten.

 

Du kan læse mere fiberbeton på vores hjemmeside

Kontaktinformation
BB fiberbeton
Hjørnegårdsvej 10
4623 Ll. Skensved
Tlf:+45 56 16 80 08
Email:   info@bbfiberbeton.dk