<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> BB fiberbeton familien vokser
BB fiberbeton

Annonce

BB fiberbeton familien vokser

Britiske fiberbetonvirksomheder Syntec GRC og Synergies Moulds er blevet en del af BB fiberbeton.

BB fiberbeton har siden 2014 været på en kontinuerlig vækstrejse og dette nye skridt er endnu et på rejsen. De to britiske virksomheder, Syntec GRC og Synergies Moulds, vil fremover operere under navnet BB fiberbeton UK.

 

Denne fusion af ressourcer, erfaringer og viden vil styrke BB fiberbetons position som den ledende fiberbetonproducent i Europa. Beslutningen er motiveret af en gensidig passion for fiberbeton og en fælles stræben efter kvalitet, innovation og udvikling i fiberbetonindustrien.


Stifteren af Syntec GRC og Synergies Moulds, Bob Faulding, fortsætter som direktør med fokus på teknisk support til arkitekter, bygherre og facadespecialister, forud kontraktunderskrivelse. 

 

 

Lær virksomhederne at kende

Syntec GRC er en specialiseret fiberbetonproducent som opererer på tværs af England. Teamet har mere end 25 års erfaring med at arbejde med arkitekter og bygherrer på større byggerier og renoveringsprojekter. Synergies Moulds er en specialiseret leverandør af forme og mønstre for byggebranchen. Begge virksomheder er medlemmer af brancheorganisationen GRCA.

 

BB fiberbeton er en dansk fiberbetonproducent og vi har produceret fiberbetonelementer for projekter verden over i næsten 40 år. Vi er en familieejet virksomhed som hjælper arkitekter, entreprenører og bygherrer med at skabe unikke, holdbare og bæredygtige facader. Vi arbejder på både nye byggerier såvel som renoveringsprojekter. Vi er verificeret som "Full Member" af den internationale brancheorganisation GRCA. Vores status som "Full Member" indebærer en årlig ekstern validering af, at vi har tilstrækkelige ressourcer i vores fabrik, udstyr og arbejdskraft til at designe og producere fiberbeton i høj kvalitet.

 

Læs mere om BB fiberbeton på vores hjemmeside.

 

Hvad vil fremtiden bringe?

Dette er starten på et samarbejde som uden tvivl vil bringe mere viden og ekspertise til alle. Alle tre virksomheder har mange årtier i fiberbetonindustrien og bringer en masse kompetence og innovation til bordet. Vi ser frem til at lære fra hinanden og fortsætte den spændende rejse sammen.

 

Kontaktinformation
BB fiberbeton
Hjørnegårdsvej 10
4623 Ll. Skensved
Tlf:+45 56 16 80 08
Email:   info@bbfiberbeton.dk