<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Baeredygtig facadebeklaedning fra BB fiberbeton
BB fiberbeton

Annonce

Bæredygtig facadebeklædning fra BB fiberbeton

Miljøambitionerne var høje da White Arkitekter havde en ambition om at udfordre forventningerne til hvordan en traditionel kontorbygning kan se og hvad den kan tilbyde byen og dens beboere. Priorn er en kontorejendom i det centrale Malmø, som huser moderne kontorer og en hukommelsesklinik, med en unik terapihave på tagterrassen.

 

 

Fiberbeton var et oplagt valg til facadebeklædningen af denne kontorbygning, med materialets levetid på mere end 100 år, samt dens modstandsdygtighed overfor al slags vejr. Bygningen er tildelt den højeste miljøklasse, LEED Platinum-certificeringen. Den store udfordring med dette projekt var de store stålrammeelementer, med en søjle er placeret midt på overfalden. Det første løsningsforslag bestod i at støbe det som to separate elementer, men produktionen vurderede at en bedre løsning var at støbe søjlen først og derefter lagde den i formen for at blive støbt sammen med de resterende elementer. Denne løsning resulterede i et massivt og homogent udtryk.

 

Læs mere fiberbeton

Kontaktinformation
BB fiberbeton
Hjørnegårdsvej 10
4623 Ll. Skensved
Tlf:+45 56 16 80 08
Email:   info@bbfiberbeton.dk