<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Facader
BB fiberbeton

Annonce

Facader

Facadebeklædning fra BB fiberbeton

 

Facadebeklædning fra BB fiberbeton spænder bredt og udnytter formbarheden af fiberbeton og hjælper med at forme din idé og bygningens arkitektoniske udtryk. Facadebeklædning i fiberbeton bruges til både nye byggerier og renoveringsprojekter.

 

Fiberbetonelementer fra BB fiberbeton går hverken på kompromis med styrke eller holdbarhed. Materialet er modstandsdygtigt overfor al slags vejr - fra ekstrem hede til frysende kulde. Alsidigheden og formbarheden af fiberbeton gør materialet ideelt til både simple og komplekse former og kurver. Overfladen på vores elementer kan skræddersys til det individuelle projekt med detaljer som fritlagte sten, stencileret mønstre og farver.

 

Vi håndterer alle former for projekter, fra små kassetter til store etagehøje elementer. De største elementer til facader, vi hidtil har håndteret, har været 20 kvadratmeter.

 

FA1000® monteringssystem

FA1000® er et unikt facade- og montagesystem med mange muligheder. FA1000® er udviklet af BB fiberbeton AS og bruges i dag på mange facader i både Danmark og Sverige. FA1000® bruges som klimaskærm på lette facadekonstruktioner og tilpasses let til det enkelte facadeprojekt. FA1000® er let at montere, og med elementer tilpasset til den enkelte facade er det, med skjult montageløsning, med til at give facaden et roligt og harmonisk udtryk. FA1000® er fuld af muligheder også i overfladen. Stor valgfrihed i farve, struktur i overfladen, maling eller decideret mønster.

 

Læs mere om facader på vores hjemmeside

 

Kontaktinformation
BB fiberbeton
Hjørnegårdsvej 10
4623 Ll. Skensved
Tlf:+45 56 16 80 08
Email:   info@bbfiberbeton.dk