<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Fiberbeton beklaeder multifunktionelt kompleks i London
BB fiberbeton

Annonce

Fiberbeton beklæder multifunktionelt kompleks i London

En holdbar fiberbetonfacade 

Det er efterhånden et par år siden vi producerede de flotte fiberbetonelementer til facaden af et nyt og spændende bygningskompleks i London. Men det er ikke lang tid siden vi tog et smut forbi for at se det færdige projekt i det historiske kvarter Harrow on the Hill. Flerlejlighedskomplekset er blevet et samlingspunkt for offentlige rum, beboere og forretninger.

 

Bygningskomplekset rummer plads til restauranter, caféer, legepladser og kulturelle arrangementer og underholdning. Med deres varierende højde komplementerer bygningerne deres omgivelser og skaber arkitektonisk liv i landskabet.

 

DSC09196
 

Med et fokus på energieffektivitet og naturvenlighed, blev fiberbeton valgt til facadebeklædningen og i alt producerede BB fiberbeton lige knap 3.000 fiberbetonelementer i 195 varianter. Valget af fiberbeton til facaden er særligt fordelagtigt med hensyn til holdbarhed og modstandsdygtighed. Levetiden for fiberbeton er 100+ år uden behov for teknisk vedligeholdelse og uden bekymring for at udskifte eller reparere elementer på grund af vejrskader.

 

DSC09210

 

Læs mere om 51 College Road.

Kontaktinformation
BB fiberbeton
Hjørnegårdsvej 10
4623 Ll. Skensved
Tlf:+45 56 16 80 08
Email:   info@bbfiberbeton.dk