<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Fiberbetonfacade paa Nivy Station
BB fiberbeton

Annonce

Fiberbetonfacade på Nivy Station

En unik bygning i hjertet af et livligt kvarter

Nivy Station er et unikt bygningskompleks placeret i centrum af et livligt kvarter i Bratislava. Bygningen kombinerer og forbinder en bus terminal, et indkøbscenter og adskillelige faciliteter som opfordrer til aktiv afslapning.

 

En hel særlig destination er den grønne oase på taget, hvor der er mulig for at nyde de mange aktiviteter som tilbydes. Her finder du flere indkøbsmuligheder, afslapningsområder, en legeplads og områder til arrangementer.

 

Socialt samlingspunkt

Det har været en klar vision at gøre Nivy Station til det nye sociale samlingspunkt i New Nivy kvarteret, et kvarter som har set en masse udvikling de seneste år.

 

20211007_161321

 

 

Fiberbeton facade

Facaden på bygning er beklædt med fiberbeton fra BB fiberbeton. Fiberbeton er en specialiseret form for beton med en høj træk-, bøjning-, og slagstyrke. Dette betyder at du kan producere stærk, letvægts arkitektonisk beklædning af både udvendige facader og indvendige vægge.

 

20211007_161609
20211007_232326
 
 

 

Fiberbeton har tre kendetegnede fordele som gør materialet ideelt til både nybyg og renovering.

 

Fiberbeton er et ekstremt holdbart materiale med en levetid på mere end 100 år. Materialet er vedligeholdelsesfrit, brandsikkert og modstandsdygtigt.

 

Fiberbeton er et let materiale og fiberbetonelementer har en typisk tykkelsen på kun 12 mm. Dette gør elementerne nemme at håndtere og montere, samtidig med at de reducerer leveringsomkostninger. Til Nivy Station projektet er alle facadeelementer produceret i 12 mm tykkelse og monteret med indstøbte stålrammer og indstøbte beslag.

 

Fiberbeton er et usædvanligt formbart og alsidigt materiale. Det kan formes i hvilken som helt geometri og er passende til simple såvel som komplekse former og kurver. Overfladen kan detaljeres i ubegrænset variationer for at skabe et unikt arkitektonisk udtryk. Facadeelementerne til dette projekt har en farvet overfalde med fritlagt tilslag. De fritlagte tilslag giver overfladen et tekstureret udseende og skaber liv i facaden.

 

På vores hjemmeside kan du læse mere om fiberbeton.

Kontaktinformation
BB fiberbeton
Hjørnegårdsvej 10
4623 Ll. Skensved
Tlf:+45 56 16 80 08
Email:   info@bbfiberbeton.dk