<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Formbar fiberbeton pryder koncertsal
BB fiberbeton

Annonce

Formbar fiberbeton pryder koncertsal

En akustisk overlegen oplevelse

Den ekstraordinære koncertsal Amare har åbnede sine døre og de første gæster har haft glæden af at opleve den exceptionelle akustik og æstetik som præger salen.


JCAU er arkitekterne ansvarlige for det komplicerede design der skulle leve op til de høje krav til både akustik og æstetik. Disse høje krav var afgørende for valget af fiberbeton som er anvendt til den indvendige beklædning. Dette projekt er det første omfattende projekt i Holland hvor sprøjtestøbt fiberbeton er anvendt.

 

svd_Amare HiCon 20210820-011

 


BB fiberbeton har produceret fiberbeton vægpaneler og balkonelementer som i alle deres mange varianter bidrager til den fremragende akustiske oplevelse for både gæster og optrædende. Fiberbeton blev netop valgt på grund af materialets lette vægt og formbarhed. Fiberbetonelementer er nøjsomt designede med kurver og facetterede overflader som sikrer en optimal lyd.

 

På vores hjemmeside kan du læse endnu mere om Amare The Hague

Kontaktinformation
BB fiberbeton
Hjørnegårdsvej 10
4623 Ll. Skensved
Tlf:+45 56 16 80 08
Email:   info@bbfiberbeton.dk