<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Koncertsal Amare vundet beton pris i Holland
BB fiberbeton

Annonce

Koncertsal Amare vundet beton pris i Holland

Koncertsal beklædt med fiberbeton vinder betonpris

I sidste uge blev det prestigefyldte Betonprijs 2021 uddelt til et event, som ellers skulle have fundet sted i november 2021. Denne prisudgivelse er siden 1979 blevet uddelt hver andet til førende projekter i den hollandske betonsektor. De nominerede projekter er eksempler på intelligente, innovative og inspirerende anvendelser af beton. Den ekstraordinære koncertsal Amare i Haag var nomineret i to kategorier: ”ikke-boligbyggeri” og ”banebrydende konstruktion”.

 

I begge kategorier blev projektet nomineret for dets brug af fiberbeton til beklædningen af vægge og balkoner i salen. Juryen udtalte i forbindelse med deres motivation for nomineringen: ”juryen sætter pris på brugen af [glasfiberarmeret] beton, hvilket gør brug optimal brug af formfrihed, høj æstetisk kvalitet, lav masse og den lange holdbarhed. Alt dette er med til at opnå det vigtigste designaspekt i koncertsalen: god akustik”.

 

svd_Amare HiCon 20210820-011

 

Koncertsalen er beklædt med fiberbeton fra BB fiberbeton og er et fantastisk eksempel på formbarheden af fiberbeton. Det komplicerede design skulle leve op til høje akustiske og æstetiske krav. De akustiske paneler har nøjsomme designede kurver og de facetterede overfalder sikre en optimal spredning in reflektionen af lydfrekvenser. De origami-lignede elementer veksler med nicher af flade fiberbetonelementer. Med guldfarvede og perforerede paneler i disse nicher kan lydabsorberingen i salen tilpasses musikstilen, fra intime optrædener til elektronisk forstærket koncerter.

 

svd_Amare HiCon 20210820-003a

 

Koncertsalen Amare vandt i kategorien ”ikke-boligbyggeri”.

 

20220614_TheArrows_BetonEvent_0245_225617

 

Læs mere om projektet Amare Den Haag.

Kontaktinformation
BB fiberbeton
Hjørnegårdsvej 10
4623 Ll. Skensved
Tlf:+45 56 16 80 08
Email:   info@bbfiberbeton.dk