<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Konkave former i fiberbeton
BB fiberbeton

Annonce

Konkave former i fiberbeton

 

Krematoriet i Kviberg sætte arkitekterne på prøve, da de skulle design en bygning som ville tage hensyn til krematoriets mangfoldige funktioner. Som det første skal bygningen opfylde de teknisk krav til kremeringsprocessen. Derudover er det vigtigt at fostre et godt arbejdsmiljø for ansatte og slutteligt skal bygningen kunne byde et respektfuldt og behageligt sted for venner og familie der skal tage afsked.

 

Krematoriet er designet af arkitekter fra Erseus og bygningen føles åben og lys med en karakteristisk facade. Den grå facadebeklædning i fiberbeton har særlige konkave forme, som giver bygningen et moderne og mere eksperimentalt arkitektonisk udtryk.

 

 

kviberg-krematorium-per-alma-olssons-fond-foto-goteborgs-stad-2018-4
 

 

Formbar fiberbeton

Fiberbeton er nøje udvalgt baseret på materialets formbarhed og alsidighed. Disse kvaliteter gør det muligt at forme og detaljere din fiberbetonoverflade i forhold til geometri, overfalde og farve.

 

 

kviberg-krematorium-per-alma-olssons-fond-foto-goteborgs-stad-2018-1

 

 

Prisvindende arkitektur

Krematoriet i Kviberg har vundet adskillige priser for arkitekturen, bl.a. Per og Alma Olssons pris for Årets Arkitektur 2018 og prisen Årets Arkitektur 2019 fra magasinet Rum. Derudover har krematoriet vundet arkitekturprisen fra Sveriges Arkitekter Västra Götaland og her udtaler juryen at en afgørende faktor i bedømmelsen var krematoriets ”finjusterede ro, materielle følelse og fine detaljer”.

 

Her kan du læse mere om Kviberg krematorium.

Kontaktinformation
BB fiberbeton
Hjørnegårdsvej 10
4623 Ll. Skensved
Tlf:+45 56 16 80 08
Email:   info@bbfiberbeton.dk