<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Perforeret facade i fiberbeton
BB fiberbeton

Annonce

Perforeret facade i fiberbeton

På ethvert moderne hospital er det nødvendigt, at driften forløber uden større problemer og et effektivt servicesystem er afgørende. NSM Servicebygningen er en ny del af Malmøs sygehusområde, og forsyner hospitalet med de basale forsyninger som tekstiler, mad, medicin mm. Servicebygningen er tegnet af Tengbom.

 

20220706_101359(1)

 

Facadeelementerne foran gas- og brændstoftankstationen er designet med øje for bedre ventilation for at mindske risikoen for eksplosion. Disse perforerede elementer er fremstillet i fiberbeton, da materialet tillader det perforerede mønster, samtidig med at det er stærkt og stabilt nok til at holde.

 

20220706_102203(1)

 

Disse fiberbetonelementer krævede et særligt øje for detaljer i både formbygningen og støbeprocessen. Formbygningen involverede et omfattende arbejde, da hvert hul bestod af en formblok, der blev samlet og adskilt mellem hver støbning. Ved støbningen var det vigtigt at være opmærksom på at sprøjte og rulle sådan at fiberbetonen kom ind i hver tynd væg mellem hullerne. Dette var afgørende for styrken og stabiliteten af elementerne.

 

Se endnu flere billeder af NSM Servicebygningen.

Kontaktinformation
BB fiberbeton
Hjørnegårdsvej 10
4623 Ll. Skensved
Tlf:+45 56 16 80 08
Email:   info@bbfiberbeton.dk