<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Udfold dig kreativt med fiberbeton
BB fiberbeton

Annonce

Udfold dig kreativt med fiberbeton

Formbar frihed

En af de mange fordele ved fiberbeton er særligt materialets formbarhed. Materialet kan bukkes i utallige geometrier og med vores specialfremstillede forme kan vi skabe simple såvel som komplekse former og kurver. Denne formbarhed og alsidighed giver dig arkitektonisk frihed til at udfolde dig kreativt.

 

Metropolis – landemærket for Sluseholmen i København er et lysende eksempel på denne formbarhed og det eksperimentale design udfordrede grænserne for fiberbeton. Facaden er beklædt med organiske og bølgende fiberbetonelementer.

 

Metropolis  BB fiberbeton

 

Fuldend dit byggeri med en detaljeret overflade

Alsidigheden ved fiberbeton er ikke blot forbundet med unikke geometrier, men omfavner også muligheden for skræddersyede overflader og teksturer. Overflademulighederne er næsten uendelige og vi kan designe en helt unik overflade med henblik på teksturer, farver og mønstre. Eksempelvis kan vi fritlægge sten og tilslag for at skabe et mere råt udtryk der skaber tekstur og dybde i overfalden. Vores fiberbeton er som udgangspunkt hvidt, men kan gennemfarves i anden farve ved at tilsætte farvede jernoxider og andre tilslag for at opnå den ønskede nuance og tone.

 

Det eksklusive lejlighedskompleks er et særligt projekt hvad angik farvning af elementer. Her opnåede vi en blå farve med en glimtende effekt, som over årene vil få en naturlig patina.

 

Vil du læse endnu mere om dine overflademuligheder?

Kontaktinformation
BB fiberbeton
Hjørnegårdsvej 10
4623 Ll. Skensved
Tlf:+45 56 16 80 08
Email:   info@bbfiberbeton.dk