<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ultrafleksible facadel sninger i beton
Ultrafleksible facadeløsninger i beton

Annonce

Ultrafleksible facadeløsninger i beton

BB fiberbeton A/S har med stor passion for glasfiberarmeret beton gennem de seneste 35 år forfinet sit tekniske kvalitetsniveau.  


Tekst af Tina Toft 


Beton er blandt verdens mest klassiske byggematerialer, men det er de færreste, der virkelig kender dets mangeartede kvaliteter, afslører stifter og idemand hos BB fiberbeton A/S, Ole Brandt:
 
 - Vi oplever, at folk bliver forbavsede, når vi deler vores ekspertise med dem om glasfiberarmeret beton og dets anvendelser. Vi har forfinet en succesopskrift gennem 35 år, der giver et langtidsholdbart resultat.
 
Læs mere om Facader 

Glasfiberarmeret beton opfører sig formgivningsmæssigt ligesom plastik, understreger han: 

- Det er meget nemt at arbejde med, og vi kan lave alt lige fra runde former til de tredimensionelle. Hos BB fiberbeton A/S laver vi udelukkende ordreproduktion – det vil sige, at vi udfører produkterne præcis efter de ønsker og muligheder, der måtte være. 

Særligt system til facader

For at imødekomme bygherrernes og entreprenørenes ønske om nem og fleksible opsætning har BB fiberbeton A/S udviklet FA1000, der er et unikt facade- og montagesystem. 
  
- Med FA100 monteres facadeelementerne nemt med skjulte beslag, så arkitektens muligheder for at lege med farve, mønstre og overflader bibeholdes. Systemet tillader endvidere, at det samme materiale kan benyttes overalt – også ved vinduerne – det giver et flot ensartet slutresultat. 

BB fiberbeton A/S producerer også facadeelementer med indstøbte stålrammer, men med FA1000 reduceres prisen yderligere, hvilket kvalificerer det perfekt til store nybyggerier og renoveringer. 

Dog er det ikke så standardiseret, så charmen helt forsvinder: 
  
- Beton er jo et naturmateriale, der i sine egenskaber og overflade giver et unikt præg. 

Og netop det unikke kan de ikke stå for hos BB fiberbeton A/S, slutter han: 

- Selvom vi er eksperter i facadeløsninger, brystninger og altaner, så har vi også lavet mange møbler og endda en sejlbåd. Jeg tror, vi har lavet alt, hvad man kan lave i beton og synes altid, det er spændende med forskellige udfordringer og løsninger.
BB-fiberbeton

BB fiberbeton

BB fiberbeton er glasfiberarmeret beton produceret på mål til opgaven
Kontaktinformation
BB fiberbeton
Hjørnegårdsvej 10
4623 Ll. Skensved
Tlf:+45 56 16 80 08
Web:
Email:   info@bbfiberbeton.dk