bekey-top

Bekey: Smart adgang med fleksibilitet og sikkerhed

Smarte adgangssystemer er installeret i halvdelen af alle aflåste opgange i Storkøbenhavn, som drager fordel af Bekey løsningen. Også virksomheder og ældrepleje har nytte af sikkerhed og fleksibilitet i tildeling af adgang m.m.

Bekey-systemet med smart adgang via en digital ’nøgle’, som er tildelt adgang til den pågældende lås, sidder i tusindvis af opgange rundt omkring i særligt Storkøbenhavn, hvor det let og omkostningsfrit installeres af Bekey, når det er godkendt i bestyrelser eller administrationer m.m., fortæller administrerende direktør hos Bekey, Christian Hesselaa:

 

– Vores unikke og udbredte koncept gør hverdagen nemmere for tusindvis af danskere hver eneste dag. Det kan være børnefamilien der skal have leveret en måltidskasse uden de behøver at være hjemme, eller den hjemmeboende borger der skal have besøg af hjemmeplejen. Fælles for dette er, at det er nemt og sikkert.

 

Naturlig del af den digitale udvikling

 

Smarte adgangssystemer er en naturlig del af den digitale udvikling med flere apps på vores Smartphones, MitID og mobilbank m.m. Ideen er både komfort og fleksibilitet, men også mulighed for at spore, hvem der havde adgang hvornår.

 

– Bekey har været tidligt ude, når det gælder digitalisering i og omkring hjemmet. Det giver sikkerhed for beboere og administratorer, ligesom godkendte samarbejdspartnere med legitimt ærinde kan få adgang til bestemte områder i bestemte tidsperioder – og det logføres hvem der har haft adgang og hvornår. Vi har mange års erfaring med dette – alt fra kommunerne til mange af de førende distributører i Danmark. De digitale nøgler er krypteret og kan ikke kopieres. Det giver sikkerhed og tryghed for beboeren, fortæller Christian Hesselaa.

 

bekey-qr

 

Stor interesse for fleksibiliteten og forventninger til fortsat udvikling

 

Vejen går helt klart mod smarte adgangssystemer. For de private kunder er det omkostningsfrit at få installeret Bekey i deres aflåste opgang, og Bekey har først for nylig oprettet en marketingsafdeling, som skal udbrede kendskabet til deres løsninger på området.

 

Det er naturligvis sikkerheden og overgangen væk fra de traditionelle nøglesystemer, som skal hjælpes på vej.

 

– Fleksibiliteten betyder meget – også for private, hvor både udvalgte leverandører og hjemmeplejen med godkendt ærinde kan få adgang til opgangen og derved mindskes administrationen af nøgler.

 

Samtidigt kan ejendommens beboere modtage eksempelvis dagligvarer og måltidskasser direkte på dørmåtten. Den komfort mærker vi også stor interesse for, siger Christian Hesselaa.

 

 

Om Bekey

Bekey er leverandør af sikre, digitale adgangsløsninger og fokuserer på at skabe innovation inden for områder, hvor den fysiske nøgle nemt kan erstattes med en mere sikker og digital løsning.

 

Bekeys systemer er installeret i hver anden låste opgang i Storkøbenhavn, og i 2022 faciliterede virksomheden 15 millioner autoriserede døråbninger for 32.000 brugere i Danmark og Norge. Bekey har hovedkontor i Søborg og ejes af North Media A/S.

 

 

Kontaktinformation

  • Bekey
  • Gladsaxe Møllevej 28, 2860, Søborg
  • Tlf: +45 43 43 99 90
  • Web: https://www.bekey.dk/
  • Email : info@bekey.dk