<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Bliv klogere i Blendex Vidensbank
.-.
Bliv klogere i Blendex’ Vidensbank

Annonce

Bliv klogere i Blendex’ Vidensbank

 
Den rigtige solafskærmning yder et vægtigt bidrag til det gode indeklima, reducerer energiforbruget og understøtter arkitekturens æstetiske udtryk. Solafskærmning er derfor en væsentlig del af det bæredygtige byggeri og skal på linje med andre parametre tænkes ind i designprocessen helt fra start.

Derfor ønsker Blendex, udover at være en professionel partner for byggebranchen, også at formidle viden om emner relateret til solafskærmning og det bæredygtige byggeri. Viden, som vores samarbejdspartnere kan anvende konkret eller lade sig inspirere af.

I vores Vidensbank kan du læse vores egne interviews med forskellige eksperter og få information om rapporter, undersøgelser og analyser om blandt andet solafskærmning, indeklima, energi, bæredygtigt byggeri og lys.

Fire gange om året udsender vi også vores Vidensbrev. Det første, som handler om styring af solafskærmning, kan du læse her Tilmeld dig Vidensbrevet her
 
Kontaktinformation
Blendex A/S
Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Tlf:44480956
Email:   salg@blendex.dk
Bliv-klogere-i-Blendex--Vidensbank