<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Dokumentation og EPD er den groenne vej frem
Blendex A/S

Annonce

Dokumentation og EPD er den grønne vej frem

En EPD er ikke bare et signal om bæredygtig velvilje, men en helt håndgribelig dokumentation for et produkts miljøpåvirkning i forskellige faser af dets livscyklus.

 

Der følger desuden en række oplagte fordele med EPD’er:

 

De spiller en vigtig rolle i bygningscertificeringer som DGNB, LEED og BREEAM. Og gør dermed arbejdet lettere for bl.a. arkitekter og bygherrer, når man konkret kan sammenligne miljøpåvirkningen ved forskellige materialevalg i byggeriet.

 

Uden at blive alt for tekniske, så er EPD’er også et krav i Frivillig Bæredygtighedsklasse og bliver det ligeledes  i udbudsmaterialet. Og så giver de en konkurrencefordel, da certificeringer bliver mere og mere udbredte og nødvendige på markedet generelt.

 

EPD på screens
Der ligger med andre ord et stort potentiale i kortlægning af byggematerialer i forhold til fremtidens byggeri.

 

De er en dokumentation for, at man tager bæredygtighed og sin miljøpåvirkning alvorligt.

 

Og derfor har vi senest fået miljøvaredeklaration på vores screens, så vi kan dokumentere, hvad vi allerede praktiserer med screens som en langtidsholdbar, effektivt og konkurrencedygtig løsning. Screens afviser bl.a. op til 80 % af solens stråler. Lær også mere om EPD’er på epddanmarks hjemmeside. 

Kontaktinformation
Blendex A/S
Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Tlf:44480956
Email:   salg@blendex.dk