<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Facaden er afg rende for konomi stetik energiforbrug og indeklima
.-.
Facaden er afgørende for økonomi, æstetik, energiforbrug og indeklima

Annonce

Facaden er afgørende for økonomi, æstetik, energiforbrug og indeklima

Facaden er bogstavelig talt bygningens ansigt mod verden og derfor helt essentiel for det arkitektoniske og æstetiske udtryk – og dermed bygherrens identitet.

 

Men facaden er ikke bare en skal, som dækker bygningen. Den har afgørende betydning for bygningens energiforbrug, økonomi og indeklima. Alle disse faktorer og deres løsninger kommer dog først under overvejelse på et senere trin af en bygnings udvikling og realisering.

 

Læs mere om referencen her.

- Det starter med, at arkitekterne udvikler et koncept for bygningen, som vinder en konkurrence. Men de tegninger, modeller og visualiseringer, der skabes i den forbindelse, fortæller kun den arkitektoniske historie. Man sælger et koncept, en drøm og en rumlig oplevelse og ikke konsekvenserne af en konkret løsning, fortæller facadespecialist og MSc in Facade Engineering, Steen Elsted Larsen, tidl. ansat hos Henning Larsen Architects, nu Thornton Tomasetti.

 

Læs hele interviewet med Steen Elsted Andersen her.

 

 

 

Kontaktinformation
Blendex A/S
Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Tlf:44480956
Email:   salg@blendex.dk
Facaden-er-afg-rende-for--konomi---stetik--energiforbrug-og-indeklima