<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Kaempe potentiale i dynamiske facader
.-.
Blendex A/S

Annonce

Kæmpe potentiale i dynamiske facader

Vi må ikke begrænse os, når vi tænker i muligheder for dynamiske facader. Det mener arkitekt og Ph.d. Torsten Sack-Nielsen, forskningsleder på forsknings- og udviklingscenter VIA Byggeri, Energi, Vand og Klima, VIA University College, som har skrevet en ph.d. om dynamiske facader.

 

Torsten Sack-Nielsen har arbejdet med avancerede og komplekse geometrier, som giver en multifunktionel, dynamisk facade flere og bedre muligheder for at forbedre en bygnings performance, især omkring indeklimaet.

 

- Som et eksempel vil solafskærmningen om sommeren både kunne holde varmen ude og reflektere lyset ind, øge effektiviteten for bygningsintegrerede solceller, absorbere støj og så videre. Den udvikling vil løfte solafskærmning, som vi kender i dag, til et helt nyt niveau, fortæller Torsten Sack-Nielsen og fortsætter:

 

- Helt basalt er det et spørgsmål, om vi vil konstruere facader, der udnytter de faktorer, der har indflydelse på indeklimaet; varme, kulde, lys og luft – eller om vi vil blive ved med at skabe indeklimaet med energiforbrugende teknik.

 

Læs resten af Blendex’ interview med Torsten Sack-Nielsen HER.

 

Kontaktinformation
Blendex A/S
Grusbakken 1-3
2820 Gentofte
Tlf:44480956
Email:   salg@blendex.dk
Blendex